H Porsche Macan Turbo δυναμώνει

Πέτρος Πιτσίνης
H Porsche Macan Turbo δυναμώνει
Το μικρότερο SUV μοντέλο των Γερμανών δεν στερείται δύναμης, ωστόσο η φίρμα το αναβαθμίζει και προσφέρει ένα πακέτο που αυξάνει την ισχύ στους 440 ίππους!

Με 400 άλογα και 550 Nm ροπής, η Porsche Macan Turbo δεν μπορεί να χαρακτηριστεί αδύναμη, όμως η εταιρεία έχει αντίθετη άποψη. Έτσι, με το Performance Pack ο V6 κινητήρας των 3.6 λίτρων με το διπλό τούρμπο, αποδίδει 440 ίππους και 600 Nm ροπής, που «εκτοξεύει» τις επιδόσεις στα επίπεδα ενός supercar δεκαετίας.

Το 0-100 χλμ./ώρα έρχεται μετά από 4,4 δευτερόλεπτα (4,8'' πριν) και η τελική ταχύτητα ανεβαίνει στα 272 χλμ./ώρα (από 266). Αν προτεραιότητα είναι και η εμφάνιση, η Porsche προσφέρει άλλο ένα πακέτο που το ονομάζει Turbo Exterior Pack και περιλαμβάνει ζάντες 21 ιντσών από την 911 Turbo, φώτα LED με τεχνολογία Porsche Dynamic Light System Plus, μαύρες δερμάτινες επενδύσεις μαζί με λεπτομέρειες από αλκανταρα και διακοσμητικά φιλέτα από ανθρακονήματα.

Στη Γερμανική αγορά, η Macan Turbo με το Performance Pack κοστίζει 91.143€, όμως η Porsche θα πρέπει να αρχίσει να σκέφτεται το ενδεχόμενο λανσαρίσματος της Turbo S, αφού τώρα η BMW ετοιμάζει την έκδοση M της X3 και η Mercedes-AMG την πιο ισχυρή GLC.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!