Αυτό είναι το ολοκαίνουργιο Skoda Kodiaq

Πέτρος Πιτσίνης
Αυτό είναι το ολοκαίνουργιο Skoda Kodiaq
Λίγες μόνο ώρες πριν την επίσημη παρουσίασή του, διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες του Τσεχικού SUV που μας επιτρέπουν να θαυμάσουμε την τελική του μορφή!

Μετά από πολλά renderings, αμέτρητες κατασκοπευτικές φωτογραφίες και διάφορες εικασίες, επιτέλους έχουμε μπροστά μας το νέο Skoda Kodiaq. Το SUV έχει την εμφάνιση που περιμέναμε και βλέπουμε πως θυμίζει σε μεγάλο βαθμό το πρωτότυπο VisionS, το οποίο έτσι κι αλλιώς ήταν ο προπομπός του.

Με τη μάσκα που χαρακτηρίζουν τα σύγχρονα Skoda, στενόμακρα φωτιστικά σώματα και μεγάλες διαστάσεις (4,78 μέτρα μήκος), το Kodiaq μόνο απαρατήρητο δεν περνάει. Το εσωτερικό του αυτοκινήτου το έχουμε ήδη δει και έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις, με σύγχρονο αλλά και λειτουργικό design που θα βολέψει άτομα κάθε ηλικίας.

Αξίζει να αναφερθεί πως στη βασική του έκδοση θα είναι πενταθέσιο, ενώ αν το επιθυμεί ο πελάτης μπορεί να αποκτήσει ακόμη μια σειρά καθισμάτων, φτάνοντας τις επτά θέσεις. Λεπτομέρειες για τον εξοπλισμό αλλά και τους κινητήρες του αυτοκινήτου δεν γνωρίζουμε επίσημα, όμως ελάχιστα θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι να τα μάθουμε όλα.

Προς το παρόν είναι σίγουρο ότι θα χρησιμοποιηθούν TSi και TDi σύνολα για τη βενζίνη και το πετρέλαιο αντίστοιχα, με τον αγοραστή να επιλέγει αν η κίνηση θα περνάει μόνο εμπρός ή και στους τέσσερις τροχούς και αν το κιβώτιο θα είναι ένα χειροκίνητο εξάρι ή ένα αυτόματο DSG διπλού συμπλέκτη. Λογικά, θα έχουμε αντίστοιχες περιπτώσεις ιπποδύναμης και με το νέο VW Tiguan, ωστόσο αργότερα θα γίνει η επίσημη παρουσίαση και θα μάθουμε περισσότερα. Δείτε τις φωτογραφίες!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!