Ρόσι: «Δεν τα παρατάω»

Ρόσι: «Δεν τα παρατάω»

Ο Βαλεντίνο Ρόσι δεν έψαξε δικαιολογίες για την έως τώρα συγκομιδή των βαθμών, αν και έκανε λόγο για μερικές ατυχίες, ενώ τόνισε ότι είναι προτιμότερο να πάει σπίτι του παρά να τα παρατήσει.

Ρόσι: «Δεν τα παρατάω»

Στους 53 βαθμούς από την κορυφή βρίσκεται ο Βαλεντίνο Ρόσι, με το πέρας 11 αγώνων στη φετινή σεζόν του Moto GP, με τον «Γιατρό» να στέκεται στις ατυχίες που είχε, αλλά να μην ψάχνει δικαιολογίες για ό,τι συνέβη.

Ο VR46 πιστεύει ότι έχει όλα τα φόντα να δώσει μεγάλη μάχη και για τον φετινό τίτλο, ενώ τόνισε πως είναι προτιμότερο να πάει σπίτι του, παρά να τα παρατήσει. «Είναι κρίμα επειδή έχω το υλικό να παλέψω γι' αυτό το πρωτάθλημα. Επειδή ήμουν άτυχος και λόγω των λαθών μου είμαστε τώρα πολύ μακριά από την κορυφή.

Αν στο Μουτζέλο δεν έσπαγε η μοτοσικλέτα, αν στο Άσσεν δεν έβρεχε, ήμουν πολύ δυνατό. Αν στο Σάχσενρινγκ δεν έβρεχε, θα μπορούσα να δώσω μάχη για τη νίκη. Αν, αν, αν... Έχουμε το υλικό, όμως δυστυχώς δεν έχουμε αρκετούς πόντους. Οπότε, ο στόχος για τους επόμενους αγώνες είναι να προσπαθήσω να μείνω σε αυτό το επίπεδο, αλλά και να φέρω περισσότερους βαθμούς.

Με αυτό το μειονέκτημα, δεν μπορείς να σκέφτεσαι το μέλλον. Θα προσπαθήσω για το μάξιμουμ αγώνα με τον αγώνα, αλλά στον αθλητισμό ποτέ δεν έχει τελειώσει κάτι μέχρι να τελειώσει. Αν τα παρατήσουμε τώρα, είναι καλύτερα να μείνουμε σπίτι», ανέφερε ο εννιάκις παγκόσμιος πρωταθλητής.

Best of internet