Στις 26 Μαρτίου η πρεμιέρα της Formula1 για το 2017;

Στις 26 Μαρτίου η πρεμιέρα της Formula1 για το 2017;

Σύμφωνα με δημοσίευμα, η πρεμιέρα της Formula1 για το 2017 θα δοθεί στις 26 Μαρτίου, εκ νέου στην Αυστραλία.

Στις 26 Μαρτίου η πρεμιέρα της Formula1 για το 2017;

Η φετινή σεζόν της Formula1 μπαίνει στην τελική ευθεία και σ' ένα μήνα θα γίνει γνωστό και το καλεντάρι της επόμενης. Ωστόσο, η πρεμιέρα θα δοθεί λίγο πιο αργά το 2017 και συγκεκριμένα το τριήμερο 24-26 Μαρτίου, ώστε οι ομάδες να έχουν τη δυνατότητα να κάνουν περαιτέρω δοκιμές υπό τους νέους κανονισμούς, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα motorsport.com.

Μάλιστα, τονίζεται πως είναι πιθανό η Κίνα να αποτελεί το δεύτερο Γκραν Πρι της σεζόν, αντί του Μπαχρέιν, ωστόσο δεν είναι ξεκάθαρο αν θα είναι δυνατό αυτό να γίνει μόλις μία εβδομάδα μετά την Αυστραλία.

Επίσης, γίνεται λόγος για απόρριψη από τους διοργανωτές της Μαλαισίας για επιστροφή στις αρχές του αγωνιστικού προγράμματος, ύστερα από πίεση που δέχτηκαν από τον Μπέρνι Έκλεστοουν, αφού τους αρέσει η ημερομηνία που έχουν φέτος στο καλεντάρι (30/9-2/10).

Βέβαια, αυτή τη στιγμή δεν είναι τίποτα επίσημο, καθώς το καλεντάρι θα εγκριθεί από το Παγκόσμιο Συμβούλιο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού στα τέλη Σεπτεμβρίου, τη στιγμή που το εν λόγω δημοσίευμα κάνει λόγο για τους ίδιους 21 αγώνες και τη νέα χρονιά.

Best of internet