18χρονος διέλυσε ένα Nissan GT-R! (vid)

18χρονος διέλυσε ένα Nissan GT-R! (vid)

Ένας 18χρονος είχε τη φαεινή ιδέα να επιταχύνει στη μέση ενός τεράστιου πάρκινγκ και το αποτέλεσμα ήταν να συγκρουστεί μ' ένα Toyota Corolla και να διαλύσει το μπροστινό μέρος του Nissan GT-R που οδηγούσε.

18χρονος διέλυσε ένα Nissan GT-R! (vid)

Είναι εύκολο να έχει κανείς ατύχημα, ειδικά όταν η βλακεία του ξεπερνά τα όρια! Έτσι έγινε και μ' έναν 18χρονο σε πάρκινγκ στη Σιγκαπούρη. Ο εν λόγω άνδρας είχε τη φαεινή ιδέα να επιταχύνει σε ευθεία με το Nissan GT-R του, όμως όταν έφτασε στο «Stop» δε σταμάτησε ποτέ!

Ως αποτέλεσμα ήταν να συγκρουστεί μ' ένα Toyota Corolla, που διέσχιζε τη διασταύρωση, και τα δύο οχήματα να υποστούν σοβαρές ζημιές. Πιο συγκεκριμένα, από το GT-R διαλύθηκε το μπροστινό μέρος, με τον μπροστινό προφυλακτήρα να φεύγει κατά τη σύγκρουση, το καπό να... μαζεύεται και το intercooler να καταστρέφεται.

Από τη μεριά του, το Corolla είχε επίσης σπασμένο μπροστινό προφυλακτήρα και καπό, καθώς κι έναν τροχό, που είναι πιθανό να έχει προκαλέσει ζημιά στην ανάρτηση και στα φρένα. Πάντως, ευτυχώς για τους δύο οδηγούς, κανείς δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

 

Best of internet