Ρόσμπεργκ: «Κάθε αγώνας σαν τελικός Κυπέλλου»

Νίκος Τσιώκος
Ρόσμπεργκ: «Κάθε αγώνας σαν τελικός Κυπέλλου»
Ως έναν τελικό Κυπέλλου βλέπει κάθε αγώνα ο Νίκο Ρόσμπεργκ, που... κυνηγάει τον Λιούις Χάμιλτον στη βαθμολογία για να πάρει εκ νέου το προβάδισμα.

Στη μάχη του τίτλου αναφέρθηκε ο Νίκο Ρόσμπεργκ ενόψει του Γκραν Πρι της Ιταλίας. Ο Γερμανός χαρακτήρισε κάθε αγώνα ως έναν τελικό Κυπέλλου, αφού βρίσκεται στο... κυνήγι του Λιούις Χάμιλτον, με στόχο να πάρει εκ νέου το προβάδισμα στη βαθμολογία. «Απολαμβάνω τη μάχη αυτή τη στιγμή. Έχουμε πολλά μονοθέσια τώρα στο μείγμα, που είναι συναρπαστικό για μας και επίσης για τους οπαδούς.

Εγώ βλέπω τον κάθε αγώνα σαν έναν τελικό Κυπέλλου. Είναι ωραίο να έχει την ομάδα και το μονοθέσιο για να βγεις απλά εκεί έξω και να το τοποθετήσεις στη γραμμή. Ανυπομονώ για τη Μόντσα», ανέφερε ο πιλότος της Mercedes. Όσο για τη νίκη στο Σπα, ελπίζει να την επαναλάβει και στον Ναό της Ταχύτητας.

«Είναι ωραίο που πρόσθεσα μία κλασσική πίστα, όπως το Σπα, στη λίστα με τις νίκες και ελπίζω να κάνουμε το ίδιο στη Μόντσα. Όλοι έκαναν φανταστική δουλειά και το μονοθέσιο βελτιωνόταν σε κάθε περίοδο. Αυτό μας φέρνει σε μία καλή θέση, καθώς πάμε σε άλλη μία θρυλική πίστα στη Μόντσα. Είναι ένας αγώνας που απολαμβάνω και θα ήθελα να κερδίσω.

Οι τιφόζι δημιουργούν απίστευτη ατμόσφαιρα κάθε φορά ανεξάρτητα από το ποιος κέρδισε τον αγώνα. Πέρυσι δεν τελείωσε καλά για μένα εκεί, γι' αυτό ελπίζω σε λίγο περισσότερη τύχηα και λίγο λιγότερη φωτιά αυτή τη φορά», πρόσθεσε ο 31χρονος πιλότος.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!