Αποκαλύφθηκε το εσωτερικό του νέου Kodiaq (pics)

Νίκος Τσιώκος
Αποκαλύφθηκε το εσωτερικό του νέου Kodiaq (pics)
Το... φως της δημοσιότητας είδαν φωτογραφίες από το εσωτερικό του νέου Skoda Kodiaq, που θα παρουσιαστεί την Πέμπτη (1/9).

Την Πέμπτη (1/9), και μάλιστα μέσω live streaming, θα παρουσιαστεί επίσημα το νέο Kodiaq από τη Skoda, όμως οι πρώτες φωτογραφίες είδαν το... φως της δημοσιότητας και είναι από το εσωτερικό και όχι πώς θα είναι εξωτερικά. Το τιμόνι είναι παρόμοιο με αυτό στο Superb, όπως και οι πόρτες, ενώ τα υπόλοιπα είναι τελείως διαφορετικά.

Ο πίνακας οργάνων περιλαμβάνει δύο συμμετρικές ζώνες, οι αεραγωγοί έχουν τοποθετηθεί κάθετα και όχι οριζόντια, τη στιγμή που η οθόνη αφής είναι μ' έναν εκλεπτυσμένο σχεδιασμό από γυαλί. Όπως, φαίνεται από τις φωτογραφίες, είναι εξοπλισμένο με όλη την τελευταία τεχνολογία διαθέτοντας wi-fi και οδηγό gps με χάρτη.

Μάλιστα, σύμφωνα με τη Skoda, είναι εύκολη η πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, καθώς υπάρχει σχεδιάγραμμα που επεξηγεί τη λειτουργία του κάθε κουμπιού. Τέλος, να σημειώσουμε ότι το εσωτερικό του νέου Kodiaq έχει μήκος 4,70 μέτρα και πλάτος 1,88.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!