Αλλάζει χέρια η προεδρία στη Ford Motor Credit

Αλλάζει χέρια η προεδρία στη Ford Motor Credit

Παρελθόν θα αποτελέσει την 1η Οκτωβρίου από τη θέση του ως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Ford Motor Credit ο Μπέρναρντ Σίλβερστοουν, με τη γενική διευθύντρια, Τζόι Φαλότικο, να τον αντικαθιστά.

Αλλάζει χέρια η προεδρία στη Ford Motor Credit

Αλλαγή ηγεσίας θα έχουμε στη Ford Motor Credit, η οποία διαχειρίζεται τα οικονομικά της γνωστής μάρκας, από την 1η Οκτωβρίου. Όπως γνωστοποιήθηκε την Τρίτη (30/8), ο Μπέρναρντ Σίλβερστοουν θα αποτελέσει παρελθόν από τη θέση του ως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας.

Μάλιστα, σύμφωνα με την εκπρόσωπο της Ford Credit, Μάργκαρετ Μέλοτ, η μέχρι τώρα γενική διευθύντρια, Τζόι Φαλότικο, θα είναι αυτή που θα τον αντικαταστήσει. «Η παγκόσμια εμπειρία του Μπέρναρντ και η δυνατή καθοδήγησή του ήταν κλειδί για να συνεχίσει η Ford Credit την κερδοφορία και την ανάπτυξη, καθώς και τις νέες οικονομικές λύσεις για την ευκινησία.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του δούλεψε ακατάπαυστα για να εξασφαλίσει ότι η Ford Credit θα συνεχίσει να είμαι μέρος της επιτυχίας μας. Είμαστε ευγνώμονες για την αφοσίωση και τη συνεισφορά του», είπε ο διευθύνων σύμβουλος της Ford Motor, Μαρκ Φιλντς. «Η Τζόι είναι έμπειρη και έμπιστη με προσήλωση στο να καθοδηγεί δυνατές επιχειρήσεις. Είναι σε μία καλή θέση για να οδηγήσει την επιτυχία της Ford Credit», δήλωσε, από τη μεριά του, ο Σίλβερστοουν.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι ο Σίλβερστοουν είναι μέλος της εταιρείας για 37 χρόνια και σε ρόλο... καθοδηγητή από το 2013, τη στιγμή που η Φαλότικο ήταν στο παρελθόν εκτελεστική αντιπρόεδρος μάρκετινγκ της Ford Credit, υπεύθυνη για τις πωλήσεις στην Αμερική, το παγκόσμιο μάρκετινγκ της Ford Credit, καθώς και για τις υπηρεσίες πελατών και αντιπροσώπων στην Ευρώπη.

Best of internet