Χάμιλτον: «Πιθανότητα να αποχωρήσει ο Αλόνσο»

Χάμιλτον: «Πιθανότητα να αποχωρήσει ο Αλόνσο»

Χάμιλτον: «Πιθανότητα να αποχωρήσει ο Αλόνσο»

Ο Λιούις Χάμιλτον παραδέχτηκε πως υπάρχει μία πιθανότητα να αποσυρθεί από την ενεργό δράση ο Φερνάντο Αλόνσο, ενώ ελπίζει να είναι ανταγωνιστικός το 2017.

Συμβόλαιο και για το 2017 έχει ο Φερνάντο Αλόνσο, όμως από εκεί και πέρα δεν αποκλείεται να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Ο Ισπανός έχει κλείσει 35 χρόνια ζωής, εκ των οποίων τα 15 είναι στη Formula1, και ο Λιούις Χάμιλτον, που ήταν ομόσταυλός του στη McLaren το 2007, παραδέχτηκε ότι υπάρχει πιθανότητα ο δις παγκόσμιος πρωταθλητής να πει το μεγάλο «αντίο» στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Επίσης, ο Βρετανός ελπίζει η ομάδα του Γουόκινγκ να του δώσει ανταγωνιστικό μονοθέσιο την επόμενη χρονιά, ώστε να παλεύει μαζί του για νίκες. «Φυσικά υπάρχει πιθανότητα (να αποσυρθεί ο Αλόνσο). Είναι 35, έχει ήδη κερδίσει πολλά λεφτά, αρκετούς αγώνες και δε χρειάζεται, πλέον, τη Formula1 για να είναι κάποιος.

Αν αποσυρθεί την επόμενη χρονιά και δεν μπορέσω να αγωνιστώ εναντίον του, θα είναι κρίμα, πολύ κρίμα. Δε θα είναι καλό για το άθλημα και θα στείλει το λάθος μήνυμα. Η Formula1 δε θα είναι ίδια, αν δε συνεχίσει ο Αλόνσο.

Ακόμα νομίζω ότι είναι από τους καλύτερους οδηγούς, πάντα το έλεγα αυτό. Ελπίζω η McLaren να μπορέσει να του φτιάξει ένα μονοθέσια που θα του επιτρέψει να κερδίσει ξανά και να μπορέσω να ανταγωνιστώ εκ νέου μαζί του», ανέφερε ο πιλότος της Mercedes στην ισπανική εδημερίδα AS.

Best of internet