O Κεν Μπλοκ στον Μαραθώνα! (videos)

Πέτρος Πιτσίνης
O Κεν Μπλοκ στον Μαραθώνα! (videos)
Ο... Βασιλιάς του ντριφτ μαζί με άλλους διάσημους οδηγούς αγώνων θα κάνουν τα μαγικά τους στην Ελλάδα, το διήμερο 29-30 Οκτωβρίου!

Ένα Σαββατοκύριακο με πολύ καμένο... λάστιχο και βενζίνη μας περιμένει στο τέλος του Οκτώβρη, αφού η Gymkhana θα φιλοξενηθεί σε Ελληνικό έδαφος και συγκεκριμένα, στον Μαραθώνα!

Ο Κεν Μπλοκ, ο Πέτερ Σόλμπεργκ, ο Αντρέα Μπέκερουντ, μαζί με όλη την ομάδα της Hoonigan θα είναι εδώ για τον τελικό του Gymkhana Grid και θα πλαισιωθούν από Έλληνες, Κύπριους και ξένους οδηγούς αγώνων από το χώρο των αναβάσεων ή των ντριφτ!

Στελέχη από την Ομοσπονδία Μηχανοκίνητο Αθλητισμού Ελλάδος (ΟΜΑΕ) θα βρίσκονται σίγουρα στην εκδήλωση, όπως και ο Δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος συνήθως δίνει το παρόν σε ανάλογες περιστάσεις. Θα πρέπει να σημειωθεί πως έχει μεγάλη σημασία το γεγονός ότι δεν μιλάμε για κάποια «προκριματική» εμφάνιση του Grid αλλά για τον τελικό, οπότε το θέαμα με τα αυτοκίνητα των εκατοντάδων ίππων (όπως η Ford Mustang Hoonicorn) είναι δεδομένο!

Ο Αμερικανός οδηγός Κεν Μπλοκ δήλωσε ενθουσιασμένος που θα έρθει στην πατρίδα του Ράλι Ακρόπολις, το οποίο ο ίδιος παρακολουθεί και θαυμάζει τον ενθουσιασμό του κοινού που όπως λέει, είναι σε άλλο επίπεδο. Παρακάτω ακολουθούν κάποια βίντεο που μας δίνουν μια... γεύση για το τι πρόκειται να δούμε στον Μαραθώνα, το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!