Ένα SUV θα διπλασιάσει τις πωλήσεις της Lamborghini

Πέτρος Πιτσίνης
Ένα SUV θα διπλασιάσει τις πωλήσεις της Lamborghini
Σύμφωνα με την Ιταλική φίρμα, η ετήσια παραγωγή τους θα φτάσει τα 7.000 οχήματα, μετά την έναρξη διάθεσης του νέου SUV μοντέλου της!

Η Lamborghini ακολουθεί τα χνάρια των άλλων κατασκευαστών, οι οποίοι παρουσίασαν κάποιο SUV μοντέλο και είδαν σημαντική αύξηση στις πωλήσεις τους. Όπως αναφέρει ο CEO Στέφανο Ντομενικαλι, η έλευση ενός τέτοιου οχήματος δεν θα επηρεάσει σε καμία περίπτωση την εξέλιξη των supercars, όπου θα συνεχίσουν κανονικά την εμπορική τους πορεία και θα έχουν όσες ειδικές εκδόσεις είχαν και στο παρελθόν.

Έτσι, οι πωλήσεις της φίρμας θα διπλασιαστούν και θα φτάσουν τα 7.000 αυτοκίνητα το χρόνο, χάρη στο SUV. Για το τελευταίο, δεν υπάρχουν ακόμη επίσημες πληροφορίες από τη Lamborghini. Θα βασίζεται στο εντυπωσιακό πρωτότυπο Urus και θα βγει στην παραγωγή μέχρι και το 2018, σε τιμή γύρω στα 180.000€, σύμφωνα με το AutoNews. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να λανσαριστεί ως επαναφορτιζόμενο υβριδικό (Plug-In Hybrid) ή ακόμη και ως ηλεκτρικό, ενώ θα κατασκευάζεται παράλληλα με τη Huracan και την Aventador στο εργοστάσιο της Sant'Agata.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!