Χάνει Σίλβερστοουν, Μισάνο ο Σμιθ

Νίκος Τσιώκος
Χάνει Σίλβερστοουν, Μισάνο ο Σμιθ
Τα Γκραν Πρι της Μεγάλης Βρετανίας σε Σίλβερστοουν και του Σαν Μαρίνο στο Μισάνο θα χάσει λόγω τραυματισμού ο Μπράντλεϊ Σμιθ. Αντικαταστάτης ο Άλεξ Λόους.

Η συμμετοχή του στις 8 Ώρες του Οσερλσλέμπεν έφερε και τραυματισμό στον μηρό για τον Μπράντλεϊ Σμιθ, με τους αρχικούς φόβους να κάνουν λόγο για σπάσιμο και εν συνεχεία να μην επιβεβαιώνονται. Ωστόσο, και πάλι υποβλήθηκε σε επέμβαση, με αποτέλεσμα να χάσει τα Γκραν Πρι της Μεγάλης Βρετανίας στο Σίλβερστοουν (2-4/9) και του Σαν Μαρίνο στο Μισάνο (9-11/9).

Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του, η Monster Yamaha Tech 3 τον βρήκε στο πρόσωπο του Άλεξ Λόους, ο οποίος τρέχει με τη Yamaha στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbikes και έχει κάνει δοκιμές πρόσφατα με τη μοτοσικλέτα της δορυφορικής ομάδας του Moto GP.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι στα πάντοκ για τα δύο εν λόγω Γκραν Πρι θα βρει και τον δίδυμο αδερφό του, Σαμ, ο οποίος φέτος συμμετέχει στη Moto 2 με τη Federal Oil Gresini και από την επόμενη χρονιά θα βρίσκεται στην πρώτη κατηγορία με την Aprilia.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!