Χόρνερ: «Αγωνιστικό συμβάν, αλλά...»

Χόρνερ: «Αγωνιστικό συμβάν, αλλά...»

Ο Κρίστιαν Χόρνερ ότι ήταν αγωνιστικό συμβάν αυτό στην πρώτη στροφή, αλλά και πως ίσως ο Φέτελ να πήγε λίγο πιο επιθετικά από την εξωτερική.

Χόρνερ: «Αγωνιστικό συμβάν, αλλά...»

Για τα όσα έγιναν στην πρώτη στροφή μίλησε ο Κρίστιαν Χόρνερ τονίζοντας πως ήταν αγωνιστικό συμβάν, όπως θεωρήθηκε και από τους αγωνοδίκες. Ο επικεφαλής της Red Bull τόνισε το ίδιο, αλλά και ότι ίσως ο Σεμπάστιαν Φέτελ πήγε λίγο πιο επιθετικά από την εξωτερική. Αρχικά, αναφέρθηκε στη δήλωση του Τότο Βολφ ότι ο Μαξ Φερστάπεν ήταν επικίνδυνος σ' εκείνο το σημείο.

«Είμαι έκπληκτος που ο Τότο (Βολφ) σχολίασε κάτι που δεν έχει να κάνει με αυτό. Αν υπήρχε θέμα ή παράβαση των κανονισμών, είμαι σίγουρος ότι ο Ντάνι Σάλιβαν (αγωνοδίκης της FIA) ή ο Τσάρλι Γουάιτινγκ (αγωνιστικός διευθυντής της FIA) θα τους είχαν καλέσει (τους εμπλεκόμενους στο συμβάν) ή θα το ανέφεραν στους αγωνοδίκες.

Δεν υπήρχε δράση από τους αγωνοδίκες και θα ρίξουμε μία ματιά σε αυτό για να μάθουμε ενόψει των μελλοντικών αγώνων», ήταν τα πρώτα λόγια του για να αναφερθεί και στο περίφημο συμβάν της πρώτης στροφής.

«Όταν έχεις τρία μονοθέσια για μία θέση, νομίζω ότι ο Σεμπάστιαν (Φέτελ) στρίμωξε πάρα πολύ τους άλλους δύο από την εξωτερική, δεν αντιλήφθηκε ότι ο Μαξ (Φερστάπεν) ήταν στην εσωτερική και ο Κίμι (Ραϊκόνεν) δεν είχε πού να πάει.

Ήταν ένα αγωνιστικό συμβάν, αλλά ο Σεμπάστιαν ήρθε από την εξωτερική ίσως λίγο επιθετικά, ο Μαξ τα είχε όλα υπό έλεγχο. Μπορείτε να δείτε ότι ο Κίμη ήξερε πως ήταν στην εσωτερική στη στροφή, δεν μπορούσε να κάνει τίποτα», πρόσθεσε ο Χόρνερ.

Best of internet