Μάσα: «Έκανα ό,τι μου ζήτησε η Ferrari»

Νίκος Τσιώκος
Μάσα: «Έκανα ό,τι μου ζήτησε η Ferrari»
Ο Φελίπε Μάσα μίλησε για τα χρόνια του στη Ferrari και τόνισε πως έκανε ό,τι του ζήτησε η Scuderia για να αναδειχθεί παγκόσμιος πρωταθλητής ο Φερνάντο Αλόνσο.

Επί τέσσερα χρόνια οι Φερνάντο Αλόνσο και Φελίπε Μάσα ήταν ομόσταυλοι στη Ferrari και γι' αυτή την εποχή μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Βραζιλιάνος στην επίσημη ιστοσελίδα της Formula1. Ο νυν πιλότος της Williams τόνισε πως έκανε ό,τι του είχε ζητήσει η Scuderia, ώστε ο Ισπανός να αναδειχθεί παγκόσμιος πρωταθλητής, τη στιγμή που ακόμα έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του να κατακτήσει έναν τίτλο, αφού... έφτασε στην πηγή, αλλά νερό δεν ήπιε!

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για τη δήλωση του Αλόνσο ότι θα μπορούσε να έχει κερδίσει πέντε τίτλους, άλλον έναν με τη McLaren το 2007 και άλλους δύο με τη Ferrari και τις εντολές που είχε: «Έχασε δύο πρωταθλήματα στον τελευταίο αγώνα! Στη McLaren δεν είμαι σίγουρος, οπότε θα έλεγα ότι θα μπορούσε να είναι πρωταθλητής τέσσερις φορές. Όμως, δεν έγινε, όπως ούτε κι εγώ. Θα μπορούσα να έχω κερδίσει μία φορά το πρωτάθλημα. Πολλοί λένε ότι γι' αυτούς είμαι ο πραγματικός πρωταθλητής του 2008, αλλά δεν είναι στα χαρτιά!».

Για το αν θα είχαν έρθει αυτοί οι δύο τίτλοι με τον Αλόνσο, σε περίπτωση που τον άφηνε να περνάει περισσότερο: «Το έκανα! Για να είμαι ειλικρινής έκανα όλα όσα μου ζήτησαν και δεν τα κατάφερε».

Για το αν ονειρεύεται ακόμα έναν τίτλο, αφού έφτασε πολύ κοντά το 2008: «Ναι, επειδή αν έχεις αυτό το όνειρο μία φορά, δεν βγαίνει απ' το μυαλό σου. Μένει για όσο αγωνίζομαι στην F1! Φυσικά, αν κοιτάξω την κατάστασή μου, είναι πολύ δύσκολο, αλλά είναι ακόμα μέρος των ονείρων μου».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!