Εξετάσεις για Μάγκνουσεν

Νίκος Τσιώκος
Εξετάσεις για Μάγκνουσεν
Σε κοντινό νοσοκομείο στην πίστα του Σπα πήγε ο Κέβιν Μάγκνουσεν, που έχει ένα κόψιμο στον αριστερό αστράγαλο, για να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις.

Τυχερός στάθηκε ο Κέβιν Μάγκνουσεν, που χτύπησε με το πίσω μέρος στα προστατευτικά λάστιχα, καθώς θα μπορούσε να τραυματιστεί σοβαρά, αν χτυπούσε με το μπροστινό.

Ο Δανός βγήκε άθικτος από το μονοθέσιό του και μετέβη σε κοντινό νοσοκομείο της πίστας του Σπα, ώστε να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις από αυτές που έκανε στο ιατρικό κέντρο του σιρκουί, αφού έχει ένα κόψιμο στον αριστερό του αστράγαλο.

«Ο Κέβιν Μάγκνουσεν βγήκε εκτός στην έξοδο της Eau Rouge και είχε δυνατή επαφή με τις μπαριέρες. Άφησε το μονοθέσιο αβοήθητος και μεταφέρθηκε στο ιατρικό κέντρο για προληπτικές εξετάσεις. Έχει πλήρως τις αισθήσεις του και ανταποκρίνεται.

Έχει ένα μικρό κόψιμο στον αριστερό αστράγαλο και πήγε με συνοδεία σε κοντινό νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις. Θα σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες, όταν θα έχουμε», ανέφερε το ποστ της Renault στο twitter. Πάντως, το ερώτημα είναι αν θα μπορέσει να τρέξει στη Μόντσα, με δεδομένο ότι το Γκραν Πρι της Ιταλίας θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!