Μία συλλογή από Bugatti στο Μουσείο Petersen (pics)

Νίκος Τσιώκος
Μία συλλογή από Bugatti στο Μουσείο Petersen (pics)
Έκθεση με μία συλλογή από Bugatti θα φιλοξενήσει για ένα χρόνο το Μουσείο Αυτοκινήτου Petersen του Λος Άντζελες από τον προσεχή Οκτώβριο.

Την ευκαιρία να απολαύσουν μία ξεχωριστή συλλογή θα έχουν όσοι επισκεφθούν το Μουσείο Αυτοκινήτου Petersen στην Καλιφόρνια από τον ερχόμενο Οκτώβριο και για ένα χρόνο. Ο λόγος για συλλεκτικά αυτοκίνητα της Bugatti, με την έκθεση να ανοίγει για το κοινό από τις 23 Οκτωβρίου.

Σε αυτή οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά οχήματα όπως τα Type 41 Royale, Type 57 Atalante, Type 35, Type 46, καθώς και μερικά πιο σύγχρονα μοντέλα, όπως η ΕΒ110 και η Chiron, που αποτελεί τη νέα... άφιξη της Bugatti. «Η Bugatti είναι συναρπαστική οικογένεια και η ιστορία της είναι γεμάτη με θρίαμβο και τραγωδία.

Η απίστευτη ικανότητά τους είναι απαράμιλλη από κάθε οικογένεια πριν και μετά την κληρονομιά της. Είναι μεγάλη τιμή να μοιραστούμε αυτά τα έργα με το κοινό και είμαι πολύ χαρούμενος που θα φέρουμε αυτή την έκθεση στο Petersen», δήλωσε ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Μουσείου, Πίτερ Μάλιν.

«Η έκθεση της Bugatti είναι ένα σόου όπως κανένα άλλο και στο Petersen είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα το μοιραστούμε με τους θαμώνες μας. Η ποιότητα και η ποικιλία της τέχνης και των αυτοκινήτων στην έκθεση είναι απίστευτη και πραγματικά δίνει μία επίγνωση στην ιστορία μιας συναρπαστικής και ταλαντούχας οικογένειας», ανέφερε, από τη μεριά του, ο εκτελεστικός διευθυντής του Petersen, Τέρι Κάργκες.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!