Φερστάπεν: «Να σπάσω κι άλλα ρεκόρ»

Νίκος Τσιώκος
Φερστάπεν: «Να σπάσω κι άλλα ρεκόρ»
Ο Μαξ Φερστάπεν θα γίνει ο νεότερος σε ηλικία πιλότος που θα εκκινήσει από την πρώτη σειρά στην ιστορία της Formula1, όμως τόνισε ότι θέλει να σπάσει κι άλλα ρεκόρ.

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο Μαξ Φερστάπεν, που την Κυριακή (28/8) θα γίνει ο νεότερος σε ηλικία πιλότος που θα εκκινήσει από την πρώτη σειρά στην ιστορία της Formula1. Ο Ολλανδός, που έχει γεννηθεί στο Βέλγιο, ήρθε δεύτερος στις κατατακτήριες δοκιμές του Σπα και εξέφρασε την επιθυμία του να καταρρίψει κι άλλα ρεκόρ στο μέλλον.

Άλλωστε, έχει κάνει την αρχή, αφού έχει ήδη γίνει ο νεότερος σε ηλικία συμμετέχων σε Γκραν Πρι, που τερματίζει στους βαθμούς και επίσης ο νεότερος νικητής. Μάλιστα, στη συνέντευξη Τύπου τόνισε ότι θα μπορούσε να κατακτήσει και την πρώτη pole position της καριέρας του, η οποία φαίνεται πως θα έρθει αργά ή γρήγορα.

«Πάντα μπορείς να κάνεις καλύτερη δουλειά, αλλά επίσης νομίζω ότι και ο Νίκο (Ρόσμπεργκ) θα μπορούσε να έχει κάνει καλύτερο χρόνο. Το να είμαστε τόσο κοντά σε αυτούς σε μία πίστα με μερικές μεγάλες ευθείες μας κάνει χαρούμενους. Όλο το τριήμερο κύλησε πολύ ομαλά, ακόμα κι αν είχα κάποια μικρά προβλήματα το πρωί. Οι μηχανικοί έκαναν καλή δουλειά και στις κατατακτήριες δοκιμές το μονοθέσιο λειτουργούσε πολύ καλά, όπως μπορείτε να δείτε στο δεύτερο κομμάτι.

Είμαι απλά πολύ χαρούμενος που είμαι δεύτερος εδώ μπροστά στους οπαδούς μου, είναι μεγάλο το κίνητρο όταν τους βλέπεις δίπλα στην πίστα», είπε, αρχικά. Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για το τι σημαίνει για τον ίδιο το εν λόγω ρεκόρ. «Για να είμαι ειλικρινής όχι πολλά. Είναι ωραίο να σπας ένα ρεκόρ, αλλά θέλω να καταρρίψω κι άλλα», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!