Προβλήματα για Φερστάπεν, «φτερά» οι Ferrari

Πέτρος Πιτσίνης
Προβλήματα για Φερστάπεν, «φτερά» οι Ferrari
Στην τρίτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών την πρωτιά πήρε η Ferrari με τον Κίμι Ραϊκόνεν να σημειώνει τον ταχύτερο γύρο, ενώ και ο Φέτελ έπιασε την τρίτη θέση!

Με τα πολύ μαλακά ελαστικά και με αρκετή... φόρα, ο Κίμι Ραϊκόνεν κατάφερε να κάνει τον ταχύτερο γύρο στην τρίτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών στο Βέλγιο. Με χρόνο 1:47.974, ήταν μπροστά από τον Ντάνιελ Ρικιάρντο που μπήκε «σφήνα» ανάμεσα στις δύο Ferrari, αφού τρίτος ήταν ο Φέτελ με 1:48.297.

Τέταρτος ο Μπότας με τη Williams και στην πέμπτη θέση κάθισε ο Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος ήταν... άφαντος την περισσότερη ώρα, ωστόσο κατάφερε να σημειώσει χρόνο 1:48.635. Ο Νίκο Χούλκενμπεργκ με τη Force India ήταν έβδομος, λίγο μπροστά από τον Νίκο Ρόσμπερκ. Ο Μαξ Φερστάπεν που ήταν πολύ γρήγορος την Παρασκευή δεν κατάφερε να κάνει χρονομετρημένο γύρο, αφού αντιμετώπισε πρόβλημα στο μονοθέσιό του.

Τα... μπινελίκια στην ενδοεπικοινωνία δεν έλειψαν για ακόμη μια φορά. Την αρχή έκανε ο Βερλάιν όταν πήγε να τρακάρει με τον Γκουτιέρεζ, με τον τελευταίο να κινείται αργά στην αγωνιστική γραμμή χωρίς να έχει πάνω στο αυτοκίνητο τους καθρέπτες.

Ο οδηγός της Manor αναγκάστηκε να βγει στο γρασίδι για να αποφύγει τα χειρότερα, ενώ είπε «τι γαμ*** ηλίθιος». Στη συνέχεια, ο Σεμπάστιαν Φέτελ τα... πήρε με τον Μάγκνουσεν, όταν ο τελευταίος επιχείρησε να τον προσπεράσει κλείνοντάς τον. «Τι ηλίθιος, πραγματικά. Είναι ελεύθερα δοκιμαστικά, ποιος νοιάζεται;» ήταν τα λόγια του Γερμανού στην ενδοεπικοινωνία. Παρακάτω, ακολουθούν αναλυτικά τα αποτελέσματα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!