Με τη BMW Σειρά 5 γίνεσαι... Big Brother (video)

Πέτρος Πιτσίνης
Με τη BMW Σειρά 5 γίνεσαι... Big Brother (video)
Μια νέα λειτουργία θα έχει η επερχόμενη γενιά του business sedan της BMW, όπου θα δίνει τη δυνατότητα στον ιδιοκτήτη να... παρακολουθεί το αυτοκίνητό του εξ αποστάσεως!

Με το Remote View 3D, η BMW προσφέρει το κάτι παραπάνω με τη νέα Σειρά 5 και επιτρέπει στον κάτοχο να τσεκάρει συνεχώς το αυτοκίνητό του σε πραγματικό χρόνο, από όπου κι αν βρίσκεται! Με μια απλή εφαρμογή σε smartphone, ο ιδιοκτήτης μπορεί να επιλέξει και ανάμεσα σε διάφορες κάμερες, μέσα στις οποίες είναι και η λεγόμενη "Bird's Eye" που δείχνει την κάτοψη του αυτοκινήτου.

Με το teaser βίντεο μπορούμε να ρίξουμε κλεφτές ματιές στην καινούργια 5άρα, όμως σε όσα καρέ εμφανίζεται περνά αστραπιαία και δεν μας επιτρέπει να διακρίνουμε τη σχεδίασή της. Πάντως αυτό που ξέρουμε είναι ότι κοιτάμε την 540i, κρίνοντας από τα γραφόμενα στην οθόνη του iPhone. Η συγκεκριμένη έκδοση θα αντικαταστήσει την 535i, όπως ακριβώς έγινε και με την 340i που πήρε τη θέση της 335i.

Σύμφωνα με τη BMW, η νέα γενιά της 5άρας (κωδικός G30) θα «φέρνει» σχεδιαστικά στη Σειρά 7, κάτι που θα της δώσει περισσότερο κύρος. Επίσης, η ποιότητα κατασκευής της θα ανέβει σε ακόμη υψηλότερα επίπεδα, χάρη σε μια αναβάθμιση των ρομπότ που αναλαμβάνουν τη συναρμολόγηση του μοντέλου. Ακόμη, δεν ξέρουμε πότε θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια της νέας Σειράς 5. Σύμφωνα με το BMWBLOG, αυτό θα συμβεί μέσα στον Οκτώβρη, ωστόσο δεν έχει γίνει σαφές αν θα γίνει στις αρχές του μήνα και στην έκθεση αυτοκινήτου του Παρισιού ή μετά από αυτή. Σύντομα, θα γνωρίζουμε περισσότερα για το business sedan της BMW!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!