Μπάτον: «Θα εκπλήξω τον εαυτό μου με την απόφαση!»

Νίκος Τσιώκος
Μπάτον: «Θα εκπλήξω τον εαυτό μου με την απόφαση!»
Ο Τζένσον Μπάτον άφησε κάθε ενδεχόμενο ανοιχτό για το μέλλον του, τόνισε ότι σε μερικές εβδομάδες θα ξέρει τι θα κάνει την επόμενη χρονιά και πως θα εκπλήξει τον εαυτό του με την απόφαση που θα πάρει!

Υπάρχει η προοπτική ανανέωσης με τη McLaren, αλλά και οι φήμες περί επιστροφής του στη Williams. Ο Τζένσον Μπάτον δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το μέλλον του στη Formula1 και σε συνέντευξή του στην επίσημη ιστοσελίδα του σπορ άφησε ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο. Πάντως, τόνισε ότι σε μερικές εβδομάδες θα γνωρίζει το τι μέλλει γενέσθαι και πως θα εκπλήξει τον εαυτό του με την απόφαση που θα πάρει.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για το τι έκανε στο καλοκαιρινό διάλειμμα: «Τον εαυτό μου να δείχνει καλά! (Γέλια) Ξόδεψα λίγο χρόνο στην Καλιφόρνια και λίγο στο Μονακό. Επίσης πήγα στο εργοστάσιο, όπου τα πράγματα πάνε καλά, και στις ΗΠΑ (εννοεί στο Ρίο) για να παρακολουθήσω λίγο από τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Είναι εκπληκτικό που η Μεγάλη Βρετανία τερμάτισε δεύτερη στον πίνακα των μεταλλίων. Τους συγχαίρω όλους που πήραν μέρος και ειδικά αυτούς που έφεραν σπίτι τα μετάλλια».

Για το αν έγινε πιο ξεκάθαρο το μέλλον του στη Formula1 κατά το καλοκαιρινό διάλειμμα: «Πραγματικά πέρασα καλά στο καλοκαιρινό διάλειμμα και νιώθω να είμαι σε καλή θέση. Δεν είναι στα χέρια μου, ούτε της ομάδας.

Πρέπει να ξοδέψουμε λίγο χρόνο μαζί και να συζητήσουμε τι είναι καλύτερο για όλους μας. Έχω μερικές επιλογές στη Formula1, που είναι καλό για μένα να νιώθω ότι ακόμα με θέλουν. Όμως, είτε είμαι εδώ, είτε όχι, θα δούμε τις επόμενες εβδομάδες.

Στόχος μου είναι πάντα να κερδίζω αγώνες στην F1 κι αν αυτό δεν είναι δυνατόν, θα κάνω κάτι άλλο, όπου θα μπορώ να κερδίζω αγώνες την επόμενη χρονιά. Αλλά σίγουρα θα κάνω κάτι, καθώς είμαι πολύ ανταγωνιστικός. Είτε έχει να κάνει με αγώνες, είτε με κάτι άλλο, θα δούμε. Θα εκπλήξω τον εαυτό μου με την απόφασή μου! (Γέλια)».

Για την πίστα του Σπα και πώς είναι να οδηγεί εκεί: «Αυτή η πίστα είναι μία τεράστια πρόκληση. Με εξαίρεση μία ή δύο στροφές, σου δίνει μία ωραία αίσθηση. Μπορείς να προσηλωθείς στο γκάζι και στο φρένο, γκάζι και φρένο.

Ακόμα και με τις αναβαθμίσεις που έχουμε γι' αυτό το τριήμερο, θα είναι πολύ δύσκολο για μας. Θα έλεγα ότι το αποτέλεσμα θα είναι παρόμοιο με τους τελευταίους αγώνες και θα παλέψουμε για την πρώτη δεκάδα στον αγώνα. Δίνω στον εαυτό μου την εξής συμβουλή: εστίασε στον αγώνα και δώσε ένα καλό θέαμα!».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!