Μάσα: «Θέλω να μείνω στη Williams»

Μάσα: «Θέλω να μείνω στη Williams»

Ο Φελίπε Μάσα εξέφρασε την επιθυμία του να συνεχίσει στη Williams και το 2017, αν και τόνισε ότι μιλάει και με κάποιες άλλες ομάδες, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν πτοείται από τις φήμες για επιστροφή Μπάτον.

Μάσα: «Θέλω να μείνω στη Williams»

Για το μέλλον του, τις φήμες, τα σχέδιά του και το 2017 μίλησε μεταξύ άλλων ο Φελίπε Μάσα στην επίσημη ιστοσελίδα της Formula1. Ο Βραζιλιάνος εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στη Williams και την επόμενη χρονιά, αν και τόνισε ότι μιλάει και με άλλες ομάδες. Όσο για τις φήμες περί επιστροφής Μπάτον και τα καλά λόγια της Κλερ Γουίλιαμς για τον Βρετανό και τον Σέρχιο Πέρεζ, ξεκαθάρισε ότι δεν πτοείται.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για το αν είναι στόχος του να παραμείνει στη Williams και το 2017: «Ναι! Λατρεύω να δουλεύω για τη Williams, είναι ωραία ομάδα. Έχω αυτή την ομάδα στην καρδιά μου. Νομίζω ότι χρειαζόμαστε λίγο ακόμα χρόνο για να καταλάβουμε τι συμβαίνει και για την ακρίβεια τι θα συμβεί το 2017. Επίσης, μιλάω και με μερικές άλλες ομάδες, αλλά και στον εαυτό μου! (Γέλια) Εκεί θα βρω τη σωστή απάντηση! Είμαι σίγουρος ότι δε θα μου πάρει πολύ να τη βρώ».

Για το ότι η Κλερ Γουίλιαμς μίλησε ανοιχτά για τους Τζένσον Μπάτον και Σέρχιο Πέρεζ ως υποψήφιους αντικαταστάτες: «Αυτό δεν έχει μεγάλη σημασία για μένα και σίγουρα δεν είναι μεγάλη είδησ. Είναι φυσιολογικό η ομάδα πάντα να αναζητεί το καλύτερο ή ό,τι πιστεύουν ότι είναι το καλύτερο υπό βασικές συνθήκες.

Ο Τζένσον (Μπάτον) είναι καλός οδηγός και ο Σέρχιο (Πέρεζ) έχει δείξει ότι έχει εξελιχθεί επίσης σ' έναν καλό οδηγός. Οπότε, θα συνοψίσω την τωρινή κατάσταση ως επιχείριση, αν η ομάδα έχει μία θέση να γεμίσει. Αυτό είναι συνηθισμένο σε αυτό το άθλημα, γι' αυτό δεν ανησυχώ για κάτι και δεν έχω τσίμπημα στην καρδιά».

Για το εναλλακτικό του σχέδιο: «Δεν μπορώ να πω. Σίγουρα έχω κάποια σχέδια, αλλά δε θα ήταν σωστό για μένα να αφήσω υπονοούμενα αυτή τη στιγμή. Το αφήνω για την ώρα και ο καιρός θα δώσει την κατάλληλη απάντηση. Αυτή, όπως είπα, θα έρθει σύντομα».

Για το αν όλες οι προσπάθειες έχουν εστιάσει στο 2017, με δεδομένο ότι δε βλέπουμε βελτίωση από τη Williams: «Είναι αλήθεια ότι πολλά μονοθέσια στο γκριντ δεν έχουν αλλάξει για μερικούς αγώνες. Αυτή είναι φυσικά μία ένδειξη ότι όλοι έχουν συγκεντρωθεί ήδη στο 2017 και συμπεριλαμβάνει κι εμάς. Πάντα είναι λίγο δύσκολο να έχεις έναν στόχο για την τωρινή σεζόν και για το μέλλον. Οπότε η θεωρία μου είναι ότι η ενδιάμεση μάχη θα είναι πολύ έντονη».

Για τη δήλωση του Φερνάντο Αλόνσο ότι ελπίζει οι αλλαγές του 2017 να επαναφέρουν την αίσθηση των πραγματικών αγώνων που είχε στην αρχή της καριέρας του και αν ισχύει για τον ίδιο: «Ναι! Για τους οδηγούς το 2017 θα είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον.

Αυτό που ισχύει για τον Φερνάντο και για μένα είναι ότι πραγματικά το απολαμβάνεις μόνο όταν είσαι ανταγωνιστικός. Ακόμα κι αν το μονοθέσιο είναι πιο διασκεδαστικό, πάντα τα αποτελέσματα φέρνουν ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σου και αυτό ιδιαίτερα ισχύει για τον Φερνάντο! (Γέλια)».

Best of internet