Ανακαλεί 190 χιλ. CX-7 λόγω τιμονιού η Mazda

Ανακαλεί 190 χιλ. CX-7 λόγω τιμονιού η Mazda

Ανακαλεί 190 χιλ. CX-7 λόγω τιμονιού η Mazda

Στην ανάκληση 190 χιλιάδων CX-7 θα προχωρήσει η Mazda από το 2007 μέχρι και το 2012 στις ΗΠΑ λόγω ενός προβλήματος, που μπορεί να προκαλέσει απώλεια ελέγχου του τιμονιού.

Ένα πρόβλημα, το οποίο είναι πιθανό να οδηγήσει στην απώλεια ελέγχου του τιμονιού, οδήγησε τη Mazda να προχωρήσει στην απόφαση ανάκλησης 190 χιλιάδων CX-7, τα οποία βγήκαν στην αγορά από το 2007 μέχρι το 2012, στις ΗΠΑ.

«Στα οχήματα που επηρεάστηκαν το νερό μπορεί να μπει στο σημείο της μπροστινής ανάρτησης που συνδέεται με άλλα εξαρτήματα. Αν το νερό αναμειχθεί με αλάτι, όπως από οδήγηση σε χιονισμένους δρόμους, το κοινό σημείο μπορεί να οξυδωθεί και να προκαλέσει, ως αποτέλεσμα, την απώλεια ελέγχου του τιμονιού», ανέφερε η διοίκηση ασφαλείας του διεθνούς αυτοκινητητόδρομου σε ανακοίνωσή της.

Έτσι, από τη Mazda ειπώθηκε ότι οι ρυθμιστές θα δουλέψουν για διορθώσουν το πρόβλημα, ώστα τα CX-7 να ανταπεξέλθουν πρώτα στις ψυχρές πολιτείες της Αμερικής. Από εκεί και πέρα, αξίζει να σημειώσουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η εν λόγω μάρκα αντιμετωπίζει κάτι τέτοιο, αφού τον Ιούλιο του 2015 προχώρησε στην ανάκληση 193 χιλιάδων οχημάτων CX-9, που κυκλοφόρησαν από το 2007 μέχρι το 2014 λόγω παρόμοιου προβλήματος.

Best of internet