Γυρίζει το Gymkhana 9 ο Κεν Μπλοκ; (pic)

Γυρίζει το Gymkhana 9 ο Κεν Μπλοκ; (pic)

Ο Κεν Μπλοκ εθεάθη στους δρόμους του Μπάφαλο στη Νέα Υόρκη και πιστεύεται ότι γυρίζει το επόμενο θεαματικό του βίντεο, το Gymkhana 9.

Γυρίζει το Gymkhana 9 ο Κεν Μπλοκ; (pic)

Στους δρόμους του Μπάφαλο στη Νέα Υόρκη εθεάθη ο Κεν Μπλοκ. Ο σταρ του ντριφτ, όπως φαίνεται από τη φωτογραφία που διέρρευσε, εμφανίζεται πάνω σ' ένα αυτοκίνητο, που μοιάζει με το τροποποιημένο Ford Focus RS RX, το οποίο χρησιμοποιεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Rallycross και που κάνει τα... κόλπα του.

Αυτή τη φορά φαίνεται πως επέλεξε τους δημόσιους δρόμους και όχι αλάνες ή πίστες, καθώς πιστεύεται ότι ξεκίνησε τα γυρίσματα του νέου του θεαματικού βίντεο (γιατί μόνο θεαματικό μπορεί να είναι όταν μιλάμε για τον Κεν Μπλοκ).

Ο λόγος για το Gymkhana 9, αν και δεν είναι ορατό όλο το αυτοκίνητο για να είμαστε πιο σίγουροι, τη στιγμή που υπάρχει και η πιθανότητα να γυρίζει κάτι άλλο για έναν εκ των χορηγών του, όπως η Monster Energy και η Hoonigan Racing.

 

 

Ken Block shooting Gymkahana 9 in Buffalo this past weekend. Maxed out my 300mm lens to snag a few shots and video. #gymkhana #kenblock #drifting #drift #gymkhana9 #buffalo #focusRS

A photo posted by Pat Brady (@patbrady205) on

Best of internet