Τα έβαλε με τη ζέστη ο Φέτελ

Νίκος Τσιώκος
Τα έβαλε με τη ζέστη ο Φέτελ
Ο Σεμπάστιαν Φέτελ στάθηκε στις ζεστές καιρικές συνθήκες και τόνισε ότι είχε θέματα με την ισορροπία του μονοθεσίου. Ραϊκόνεν: «Έβαινα εκτός πίστας με την πολύ μαλακή γόμα».

Με τη ζέστη τα έβαλε ο Σεμπάστιαν Φέτελ, με το πέρας των δύο πρώτων περιόδων των ελεύθερων δοκιμών, καθώς θερμοκρασία στην πίστα ήταν περίπου στους 40 βαθμούς Κελσίου, ενώ τόνισε ότι είχε θέματα με την ισορροπία του μονοθεσίου του. «Έχει αρκετή ζέστη για το Σπα και νομίζω ότι όλοι πάλευαν να κάνουν τα ελαστικά να διαρκέσουν.

Από πλευράς ανταγωνιστικότητας δε νομίζω ότι όλοι είχαν καθαρούς γύρους. Δεν είμαι εντελώς χαρούμενος, πάλευα λίγο με την ισορροπία. Δεν ένιωσα ωραία, αλλά εξαρτάται από εμάς να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε», δήλωσε ο Γερμανός. Από τη μεριά του, ο Κίμι Ραϊκόνεν στάθηκε στο ότι έβγαινε εκτός πίστας με την πολύ μαλακή γόμα.

«Όλα ήταν αρκετά καλά το απόγευμα, αλλά μετά έβγαινε εκτός πίστας με την πολύ μαλακή γόμα. Είμαι σίγουρος ότι θα το διορθώσουμε αύριο. Δεν ξεκίνησε πολύ άσχημα η μία από αυτές τις μέρες, αλλά δεν ήταν καλή η αίσθηση», είπε ο Iceman.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!