Ικανοποίηση για Halo

Νίκος Τσιώκος
Ικανοποίηση για Halo
Οι Νίκο Ρόσμπεργκ, Ντάνιελ Ρικιάρντο, Νίκο Χούλκενμπεργκ και Κάρλος Σάινθ Τζούνιορ εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για το σύστημα Halo και τόνισαν ότι δεν είχαν πρόβλημα με την ορατότητα.

Το σύστημα προστασίας Halo δοκίμασαν οι Νίκο Ρόσμπεργκ, Ντάνιελ Ρικιάρντο Νίκο Χούλκενμπεργκ και Κάρλος Σάινθ Τζούνιορ στις ελεύθερες δοκιμές του Βελγίου στο Σπα την Παρασκευή (26/8). Άπαντες έμειναν ικανοποιημένοι και τόνισαν ότι δεν υπήρξαν θέματα με την ορατότητα, ειδικά στην Eau Rouge.

«Ήταν καλό που το δοκίμασα και έχουν κάνει καλή δουλειά με αυτό επειδή δε μ' ενόχλησε καθόλου, όταν οδηγούσα. Απλά αυξάνει πολύ την ασφάλεια. Εξωτερικά δεν είναι ωραίο διότι δεν κάνει πιο όμορφο το μονοθέσιο, αλλά από πλευράς ασφάλειας πιστεύω ότι είναι καλό. Δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα στην Eau Rouge (από πλευράς ορατότητας)», ανέφερε ο Ρόσμπεργκ.

«Πιστεύω ότι δεν είναι τόσο κακό. Σίγουρα είναι ένα έργο σε πρόοδο. Ήταν η πρώτη φορά που το δοκίμαστα, καθώς έχω δοκιμάσει το Aeroscreen, οπότε είναι διαφορετικό. Όμως, ήταν καλό που το δοκίμασα εδώ. Είναι καλό να κάνουμε δοκιμές μέχρι το τέλος της σεζόν και να δίνουμε πληροφορίες. Θα δώσω μερικές απόψε.

Οι πρώτες εντυπώσεις δεν είναι κακές, αλλά υπάρχουν ακόμα μερικά πράγματα πάνω στα οποία πρέπει να δουλέψουμε», είπε, από τη μεριά του, ο Ρικιάρντο. «Ήταν περίεργο συναίσθημα και το να έχεις κάτι που σε περιορίζει είναι καινούρια εμπειρία. Πρέπει να πω ότι δεν ήταν τόσο κακή η ορατότητα και δεν υπήρχε θέμα.

Θα μου πάρει χρόνο να το συνηθίσω και επίσης έκαναν έναν γύρο, οπότε δεν υπήρχε κάτι να καταλάβω ξεκάθαρα. Σίγουρα χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο και περαιτέρω δοκιμές για να έχουμε καλύτερη εικόνα», δήλωσε, με τη σειρά του, ο Χούλκενμπεργκ. Τέλος, και ο Σάινθ τόνισε πως δεν είχε θέματα με την ορατότητα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!