Αισιοδοξία στη Force India για Πέρεζ

Νίκος Τσιώκος
Αισιοδοξία στη Force India για Πέρεζ
Στη Force India δεν έχουν κάτι άλλο στο μυαλό τους από το να διατηρήσουν τον Σέρχιο Πέρεζ στο ένα από τα δύο μονοθέσια, με τον Μπομπ Φέρνλεϊ να τονίζει ότι το θέμα... κολλάει στους χορηγούς.

Μπορεί ο Σέρχιο Πέρεζ να έχει υπογράψει νέο συμβόλαιο με τη Force India, όμως αυτό δεν ισχύει ακόμα, καθώς υπάρχουν και οι χορηγοί του. Όπως είπε ο Μπομπ Φέρνλεϊ στην ιστοσελίδα motorsport.com, το θέμα του Μεξικανού... κολλάει εκεί πέρα, γι' αυτό και δεν υπάρχει επίσημο... deal για την ώρα.

Άλλωστε, ο «Τσέκο» είχε και συζητήσεις με τους υποστηρικτές του κατά τη διάρκεια του καλοκαιρινού διαλείμματος, όμως σύμφωνα με τον Φέρνλεϊ δεν ήταν πάρα πολλές λόγω και των Ολυμπιακών Αγώνων και συνεχίζονται για να υπάρξει μία απόφαση μέχρι και τον Σεπτέμβριο.

«Το κλειδί είναι ότι υπάρχει συμβόλαιο και με τον Τσέκο (Πέρεζ) υπάρχουν κάποιες εμπορικές συμφωνίες. Αυτές πρέπει να ολοκληρωθούν και οι συζητήσεις συνεχίζονται. Δεν βλέπω τον λόγο να μη μείνει μαζί μας ο Τσέκο. Υπάρχει ένας αριθμός χορηγών που συνδέεται με το μεξικάνικο πρόγραμμα, γι' αυτό παίρνει χρόνο.

Κάποιοι από αυτούς ήταν πολύ δεσμευμένοι με τους Ολυμπιακούς Αγώνες, οπότε δεν υπήρξαν συζητήσεις τις τελευταίες εβδομάδες. Φαντάζομαι θα γίνουν τον Σεπτέμβριο», είπε, αρχικά, ο αναπληρωτής επικεφαλής της ομάδας του Σίλβερστοουν.

Όσο για το αν υπάρχει εναλλακτικό σχέδιο, σε περίπτωση που ανατραπούν τα δεδομένα και ο Πέρεζ αποχωρήσει, ο Φέρνλεϊ τόνισε πως δεν υπάρχει κάτι άλλο στο μυαλό των ανθρώπων της FI από το να συνεχίσουν με τον 26χρονο πιλότο και τον Νίκο Χούλκενμπεργκ, με τον Γερμανό να έχει ήδη συμβόλαιο. «Δε θα ήταν σωστό αυτό.

Έχουμε συμβόλαιο με τον Τσέκο και θα ήταν εντελώς λάθος για μας να συζητήσουμε με άλλους οδηγούς. Δε βλέπω τον λόγο να μη γίνει η συμφωνία, για μένα δεν είναι κάτι που πρέπει να ανησυχήσουμε σε αυτό το στάδιο. Αν και όταν προκύψει, θα το κοιτάξουμε, αλλά αμφιβάλλω ότι θα κάνουμε κάτι άλλο από το να έχουμε τους Νίκο (Χούλκενμπεργκ) και Τσέκο στο μονοθέσιο», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!