Ρικιάρντο: «Μπορούμε και πιο γρήγορα»

Νίκος Τσιώκος
Ρικιάρντο: «Μπορούμε και πιο γρήγορα»
Ο Ντάνιελ Ρικιάρντο πιστεύει ότι η Red Bull μπορεί να είναι πιο γρήγορη απ' ό,τι σήμερα τις επόμενες ημέρες του Γκραν Πρι Βελγίου.

Το 1-2 έκανε η Red Bull στη δεύτερη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών, όμως ο Ντάνιελ Ρικιάρντο πιστεύει ότι οι «κόκκινοι ταύροι» μπορούν να είναι πιο γρήγοροι τις επόμενες δύο ημέρες του Γκραν Πρι Βελγίου, που διεξάγεται στο Σπα. «Ήταν αρκετά καλή μέρα.

Στους χρόνους η Red Bull ήταν στην πρώτη και δεύτερη θέση, αλλά δε νομίζω να χρησιμοποίησε την πολύ μαλακή γόμα η Mercedes και η Force India είναι αρκετά κοντά. Μπορούμε να είμαστε ακόμα πιο γρήγοροι απ' ό,τι δείξαμε σήμερα. Νιώθω ότι μπήκαμε στον κατάλληλο ρυθμό, κανείς δεν είναι πια στις διακοπές, όλοι επέστρεψαν στη δουλειά.

Αυτό είναι θετικό, αισθάνθηκα ότι ήταν καλή η ενέργεια γύρω από το γκαράζ. Μπορούμε να βελτιώσουμε το στήσιμο απόψε, υπάρχουν κάποια πράγματα, με τα οποία δεν είμαστε 100% χαρούμενοι, αλλά είναι ωραίο που επέστρεψα στο τιμόνι», είπε ο Αυστραλός, που ήταν ο ένας από τους τέσσερις πιλότους που δοκίμασαν το Halo.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!