Εξολοθρεύουν αυτοκίνητα για πλάκα (video)

Εξολοθρεύουν αυτοκίνητα για πλάκα (video)

Εξολοθρεύουν αυτοκίνητα για πλάκα (video)

Car-Boom ονομάζεται μία νέα σειρά βίντεο με αποκλειστικό περιεχόμενο την καταστροφή αυτοκινήτων, απλά για να ηδονίζονται όσοι τα παρακολουθούν.

Σε ένα μεγάλο δίλημμα έβαλε τους φίλους του αυτοκινήτου ο πασίγνωστος ιστότοπος Autoblog με τη δημιουργία μίας νέας ενότητας βίντεο υπό τον τίτλο Car-Boom. Αποκλειστικό περιεχόμενο αυτών των βίντεο είναι η καταστροφή κανονικών αυτοκινήτων με όσο το δυνατόν εντυπωσιακότερο τρόπο.

Από τη μία πλευρά ραγίζει η καρδιά σου, όταν βλέπεις να ανατινάζεται ένα όχημα στον αέρα μόνον και μόνον για να διασκεδάσουν, όσοι παρακολουθούν το βίντεο. Από την άλλη πάλι, οι σκηνές της ανατίναξης είναι όντως συναρπαστικές και ειδικότερα μάλιστα οι επαναλήψεις σε αργή κίνηση, όπου εμφανίζονται και ενδείξεις των εξαρτημάτων που έχουν εκτοξευθεί στον αέρα, πραγματικά σε…κολάζουν.

Το πρώτο επεισόδιο της σειράς Car-Boom ανέβηκε την Τετάρτη, 24 Αυγούστου και περιελάμβανε την ανατίναξη δύο αυτοκινήτων αμερικανικής παραγωγής. Το Autoblog προανήγγειλε την ανάρτηση παρόμοιων βίντεο σε εβδομαδιαία βάση και ανακοίνωσε, ότι η εξολόθρευση των αυτοκινήτων θα γίνεται με τους πιο διαφορετικούς τρόπους, όπως το άλμα σε κενό ή ακόμη και ο τεμαχισμός τους από Νίντζια με σπαθιά!

Blowing Up Cars In Ultra Slo-Mo | CarBoom!

Best of internet