Ταξιδεύοντας στον... άλλο κόσμο με στυλ! (video)

Πέτρος Πιτσίνης
Ταξιδεύοντας στον... άλλο κόσμο με στυλ! (video)
Μια Maserati Ghibli μεταμορφώθηκε σε... νεκροφόρα και έρχεται να προστεθεί στις πιο περίεργες που έχουμε δει, μετά από την Porsche Panamera και τη Rolls Royce Phantom!

Με το όνομα AutoFunebre Ellena G 3.0 συστήνεται πλέον αυτή η Maserati Ghibli, αφού μεταμορφώθηκε σε νεκροφόρα! Κατασκευάστηκε από την Ellena Autotrasformazioni και έχει τεράστιες διαστάσεις ακόμη και για τα... δεδομένα της κατηγορίας, αφού μετρά 6,62 μέτρα μήκους και 1,94μ πλάτους!

Κάτω από το καπό της βρίσκεται ένας τουρμποντίζελ κινητήρας των 3.0 λίτρων με απόδοση 275 ίππων, που προσφέρει πολύ καλές επιδόσεις. Το 0-100 χλμ./ώρα διαρκεί 6,3 δευτερόλεπτα (αν είναι άδεια), ενώ η τελική φτάνει τα 250 χλμ./ώρα! Όπως ισχυρίζεται η εταιρεία που το κατασκευάζει, έχει και πολύ καλές ενδιάμεσες επιταχύνσεις παρά το βάρος των 1.910 κιλών (και πάλι άδεια), χάρη στη ροπή των 600 Nm.

Περνώντας στα πιο... πρακτικά ζητήματα του αυτοκινήτου, αυτά δηλαδή που ενδιαφέρουν περισσότερο τον επαγγελματία, θα πρέπει να αναφερθεί ότι έχει μια ιδιαίτερα άνετη καμπίνα, καθώς οι τέσσερις πόρτες έχουν διατηρηθεί. Το... πορτμπαγκάζ από την άλλη έχει 2,35 μέτρα μήκος και 950 χιλιοστά πλάτος, για να βολεύονται και... πρώην μπασκετμπολίστες, ενώ η πέμπτη πόρτα ανοίγει είτε με τηλεχειρισμό είτε μέσω ενός μπουτόν στην κεντρική κονσόλα. Εννοείται ότι υπάρχει δερμάτινη επένδυση ώστε να δημιουργηθεί μια πιο άνετη ατμόσφαιρα και βεβαίως, το υδραυλικό συρτάρι δίνει το παρόν για τη διευκόλυνση του προσωπικού. Καλοτάξιδη!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!