«Ρετουσάρισμα» για τη Skoda Octavia

Πέτρος Πιτσίνης
«Ρετουσάρισμα» για τη Skoda Octavia
Το δημοφιλές σεντάν της Skoda θα δεχθεί ένα μικρής έκτασης facelift μέσα στον επόμενο χρόνο, που θα το φέρει πιο κοντά στη νέα σχεδιαστική γλώσσα της φίρμας και στο νέο Kodiaq.

Με διακριτικές αλλαγές στην εμφάνισή της θα διατίθεται η Skoda Octavia από τον επόμενο χρόνο, όπου θα επικαιροποιηθεί και θα «φέρνει» περισσότερο στο νέο SUV Kodiaq. Όπως αναφέρει το AutoExpress θα ακολουθήσει την ίδια σχεδιαστική λογική με αυτό, ωστόσο δεν θα το «αντιγράψει» υιοθετώντας ένα πιο φαρδύ και χαμηλό σχήμα, που θα προσδίδει δυναμισμό.

Οι σχεδιαστές της Skoda θα επέμβουν στα... συνηθισμένα μέρη, δηλαδή θα δούμε νέους προφυλακτήρες και μάσκα, μαζί με ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω. Στο εσωτερικό θα συναντάμε μια οθόνη αφής 9,5 ιντσών με λογισμικό που θα υποστηρίζει το Apple CarPlay, μαζί με το Android Auto, ενώ μικρές λεπτομέρειες θα φρεσκάρουν την εικόνα του. Αλλαγές στα μηχανικά μέρη δεν θα γίνουν, με τα «μεγάλα νέα» για την Octavia σε αυτόν τον τομέα να έρχονται από την επόμενη γενιά της, όπου ενδέχεται να τη δούμε ακόμη και σε Plug-in Hybrid (επαναφορτιζόμενη υβριδική) εκδοχή.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!