Μπάτον: «Σχεδόν έχω αποφασίσει»

Μπάτον: «Σχεδόν έχω αποφασίσει»

Ο Τζένσον Μπάτον τόνισε ότι σχεδόν έχει αποφασίσει για το μέλλον του, ενώ έχει κάνει τα σχέδιά του και για τη μετά Formula1 εποχή.

Μπάτον: «Σχεδόν έχω αποφασίσει»

Ακόμα δεν είναι γνωστό αν θα παραμείνει στη McLaren και το 2017 ή αν θα επιστρέψει στη Williams, όπως ακούγεται τον τελευταίο καιρό. Ωστόσο, ο Τζένσον Μπάτον, περί ου ο λόγος, έχει σχεδόν αποφασίσει για το τι μέλλει γενέσθαι, όπως είπε ο ίδιος από το Σπα του Βελγίου. «Το σκέφτηκα πολύ. Σχεδόν έχω αποφασίσει.

Θα μάθετε γι' αυτό (το μέλλον του) σύντομα, αλλά δεν μπορώ να βάλω κλίμακα χρόνου. Πάντα έλεγα ότι αν νιώθω πως μπορώ να είμαι σε μονοθέσιο που θα παλεύω για νίκες, σίγουρα θα μείνει. Πιστεύω κάθε οδηγός αγώνων θα το έκανε. Αν αισθάνομαι πως αυτό δε θα γίνει, δεν υπάρχει κάτι άλλο που θέλω να πετύχω. Θα πάω και θα παίξω βέλη ή κάτι άλλο!», είπε, αρχικά.

Όσο για τη μετά Formula1 εποχή, ήδη έχει κάνει τα σχέδιά του και δείχνει έτοιμος αργά ή γρήγορα να αποσυρθεί από την κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. «Δεν μπορώ απλά να καθίσω σε μία παραλία. Ήδη έχω σχεδιάσει να κάνω τρίαθλο, είτε αγωνίζομαι στην F1, είτε όχι. Θα κάνω όλα τα είδη αγώνων μετά την F1, είτε τρέξω με αγωνιστικά αυτοκίνητα, είτε με ποδήλατα.

Είμαι ένα ανταγωνιστικό άτομο και πάντα θέλω να κερδίζω. Θέλω να παλεύω για νίκες», πρόσθεσε. Τέλος, να σημειώσουμε ότι ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2009 είναι από τους πιο... παλιούς στην F1 αυτή τη στιγμή και από τους λίγους που έχουν απομείνει και έχουν κάνει ντεμπούτο πριν το 2006.

Best of internet