Χάμιλτον για νίκη, ίδια πίεση για Ρόσμπεργκ

Χάμιλτον για νίκη, ίδια πίεση για Ρόσμπεργκ

Χάμιλτον για νίκη, ίδια πίεση για Ρόσμπεργκ

Ο Λιούις Χάμιλτον έχει στόχο και πάλι τη νίκη, ενώ ο Νίκο Ρόσμπεργκ δε θα πιέσει περαιτέρω τον εαυτό του λόγω της ποινής του Βρετανού.

Η ποινή που θα δεχτεί ο Λιούις Χάμιλτον δε θα αλλάξει κάτι στη μάχη με τον Νίκο Ρόσμπεργκ, αν και ο πρώτος θα έχει πιο δύσκολο έργο. Ο Βρετανός έχει και πάλι στόχο τη νίκη, ενώ ο Γερμανός δε σκοπεύει να πιέσει περαιτέρω τον εαυτό του λόγω της ποινής του ομόσταυλού του.

«Στόχος είναι και πάλι η νίκη, αλλά προφανώς αυτό θα είναι πολύ δύσκολο αν η διαφορά έχει κλείσει μεταξύ των άλλων μονοθεσίων και των δικών μας. Η Red Bull ήταν πολύ γρήγορη σε κάποιους, το ίδιο και η Ferrari και όλο το γκριντ. Οπότε θα είναι δύσκολο απ' ό,τι τα προηγούμενα χρόνια να... σκαρφαλώσω στο γκριντ.

Θα κάνω ό,τι μπορώ και έχει να κάνει με την ελαχιστοποίηση της ζημιάς που θα προκαλέσει η ποινή», είπε ο τρις παγκόσμιος πρωταθλητής και πρωτοπόρος της βαθμολογίας. «Δεν αλλάζει την πίεση που βάζω στον εαυτό μου αυτό το τριήμερο επειδή θα λάτρευα να έχω ένα ωραίο Σαββατοκύριακο και να κερδίσω τον αγώνα.

Είμαι ενήμερος για την ατυχία του Λιούις με την ποινή στο γκριντ και αυτό θα κάνει το τριήμερο λιγότερο δύσκολο για μένα επειδή είναι ο μεγάλος μου αντίπαλος», είπε ο Ρόσμπεργκ, που έχει μείνει δεύτερος στο κυνήγι του τίτλου τα τελευταία χρόνια.

Best of internet