Στο Σπα η ποινή του Χάμιλτον

Νίκος Τσιώκος
Στο Σπα η ποινή του Χάμιλτον
Στο Σπα θα δεχτεί, τελικά, την ποινή ο Λιούις Χάμιλτον λόγω έκτου κινητήρα, με τη Mercedes να λέει ακριβώς την Παρασκευή (26/8) πόσα στοιχεία θα αλλάξει στη μονάδα ισχύος.

Αν και αναμενόταν η ποινή να έρθει στην Ιταλία και στη Μόντσα, ο Λιούις Χάμιλτον θα τη δεχτεί στο Γκραν Πρι του Βελγίου, που θα διεξαχθεί στο Σπα το ερχόμενο τριήμερο. Την είδηση επιβεβαίωσε ο Βρετανός στη συνέντευξη Τύπου, καθώς θα χρησιμοποιήσει έκτο κινητήρα στη σεζόν.

Ωστόσο, η Mercedes θα είναι σε θέση να πει ακριβώς πόσα στοιχεία θα αλλάξει την Παρασκευή (26/8), ώστε να καθοριστεί η... καμπάνα του τρις παγκόσμιου πρωταθλητή και πρωτοπόρου της βαθμολογίας. «Όπως είμαι ενήμερος, θα πάρουμε την ποινή εδώ αυτό το τριήμερο. Δεν έχω άλλους κινητήρες. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να ελαχιστοποιήσω την επίδραση που θα έχει.

Από την ποινή και μετά πιστεύω θα έχω τη δυνατότητα να συνεχίσω το μονμέντουμ που είχα πριν το διάλειμμα», δήλωσε ο Χάμιλτον, που φαίνεται ότι θα έχει δύσκολο έργο στο Σπα στην προσπάθεια να αυξήσει τη διαφορά των 19 βαθμών από τον Νίκο Ρόσμπεργκ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!