Κάτι κρύβει ο Γκουτιέρεζ

Κάτι κρύβει ο Γκουτιέρεζ

Ο Εστεμπάν Γκουτιέρεζ δε μίλησε ξεκάθαρα για το μέλλον του, παρά μόνο τόνισε ότι θα τρέχει στη Formula1 και το 2017, όμως αυτό δεν αποκλείεται να γίνει και με άλλη ομάδα.

Κάτι κρύβει ο Γκουτιέρεζ

Μπορεί να μη γνωρίζουμε ακόμα το μέλλον του Εστεμπάν Γκουτιέρεζ, όμως φαίνεται πως ο ίδιος το ξέρει και μάλιστα πολύ καλά. Ο Μεξικανός τόνισε ότι θα τρέχει στη Formula1 και το 2017, αλλά δεν έγινε πιο ξεκάθαρος. «Ναι, ξέρω. Θα τρέχω. Είναι συναρπαστική στγιμή. Όλοι κάνουν ερωτήσεις και είναι καλό.

Αρχίζεις να ανακαλύπτεις πού βρίσκονται οι ευκαιρίες», απάντησε ο πιλότος της Haas, όταν του έγινε σχετική ερώτηση στα πάντοκ του Σπα. Όσο για το αν θα έχει θέση βασικού πιλότου, ήταν καταφατικός. «Φυσικά! Θέλω να αγωνίζομαι. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή», ενώ στη συνέχεια ρωτήθηκε αν αυτή θα είναι στην F1 και επίσης ήταν θετική η απάντησή του.

«Ναι, στην F1», πρόσθεσε αφήνονοντας κάθε ενδεχόμενο ανοιχτό και δείχνοντας ότι κάτι κρύβει. Ωστόσο, για την περίπτωση του Γκουτιέρεζ μίλησε και ο Γκάενθερ Στάινερ και με τα λεγόμενά του άφησε να εννοηθεί ότι ίσως το μέλλον του να είναι και σε άλλη ομάδα. «Δε θέλω να μιλήσω για φήμες. Είμαστε πολύ ήρεμοι με τους οδηγούς, θα έλεγα ότι δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα.

Θα υπάρξει η στιγμή που θα τους ανακοινώσουμε (ενόψει 2017), όμως δεν ξέρω αν έχει κάτι άλλο! Δεν έχουμε μιλήσει μαζί του», δήλωσε το αφεντικό της Haas. Όσο για το αν όντως κρύβει κάτι ο Γκουτιέρεζ, τόνισε ότι δεν έχει μιλήσει ακόμα μαζί του. «Αυτή η ερώτηση είναι γι' αυτόν, όχι για μένα! Πρέπει να μιλήσω μαζί επειδή αν πάει κάπου, θα τον ρωτήσω ''άκουσα ότι βρήκες θέση''!».

Best of internet