Πέρεζ: «Καμία απόφαση για το μέλλον»

Πέρεζ: «Καμία απόφαση για το μέλλον»

Ο Σέρχιο Πέρεζ ξεκαθάρισε πως δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση για το μέλλον του, παρά τις συζητήσεις που υπήρξαν με τους χορηγούς του κατά τη διάρκεια του καλοκαιρινού διαλείμματος της Formula1.

Πέρεζ: «Καμία απόφαση για το μέλλον»

Παραμένει αβέβαιο το μέλλον του Σέρχιο Πέρεζ στη Force India, καθώς δεν έχει ληφθεί ακόμα κάποια απόφαση, παρά τις συζητήσεις που είχε με τους χορηγούς του κατά τη διάρκεια του καλοκαιρινού διαλείμματος της Formula1.

Ο Μεξικανός εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στην ομάδα του Σίλβερστοουν, κάτι που είναι γνωστό, τη στιγμή και η ομάδα του Βιτζέι Μαλία θέλει να τον διατηρήσει στο δυναμικό της. «Νομίζω ότι είναι λίγο νωρίς. Ως οδηγός θες να ξέρεις τι θα κάνει όσο το δυνατόν πιο νωρίς για να έχεις σταθερότητα, αλλά δεν αλλάζει τίποτα.

Τώρα προσηλώνομαι σε αυτό το τριήμερο. Θέλω να κάνω ένα πολύ καλό δεύτερο μισό της χρονιάς και αυτός είναι ο στόχος μου αυτή τη στιγμή. Ήξερα ότι θα είναι περίπλοκο με τους χορηγούς κλπ. Είναι θέμα χρόνου να ξέρω που θα είναι το μέλλον μου. Έχω σταματήσει να ανησυχώ γι' αυτό και απλά θέλω να συγκεντρωθώ στο δεύτερο μισό της χρονιάς.

Φαντάζομαι ότι δε θα πάρει περισσότερο χρόνο. Σε τρεις μήνες η σεζόν τελειώνει και ελπίζω να γνωρίζω το μέλλον μου πριν το φινάλε», είπε, αρχικά, από το Σπα. Στη συνέχεια, τόνισε ότι είναι πιο χαλαρός δείχνοντας ότι υπάρχουν επιλογές. «Δε θέλω να φύγω από την ομάδα. Μη με παρεξηγήσετε. Πάντα έλεγα ότι είμαι πολύ χαρούμενος, ότι λατρεύω αυτή την ομάδα, είμαι πολύ, πολύ άνετος και πιστεύω στο μέλλον αυτή της ομάδας.

Νομίζω ότι η μπάλα είναι περισσότερο στη δική μας πλευρά με τους χορηγούς μου, με τον τρόπο που διαπραγματευόμαστε. Δεν είναι εύκολη απόφαση, αλλά όπως είπα δεν ανησυχώ πλέον. Στους τελευταίους αγώνες το σκεφτόμουν λίγο περισσότερο, αλλά τώρα είμαι πιο χαλαρός, ξέρω πως ό,τι κι αν έρθει θα είναι το καλύτερο για μένα και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό».

Best of internet