Μάθετε να οδηγείτε με Ford Focus RS!

Πέτρος Πιτσίνης
Μάθετε να οδηγείτε με Ford Focus RS!
Όποιος αγοράσει το κορυφαίο τετρακίνητο σπορ χάτσμπακ της Ford, δικαιούται δωρεάν μαθήματα αγωνιστικής οδήγησης στη σχολή της φίρμας στις ΗΠΑ!

Η Ford λάνσαρε πριν από μερικούς μήνες το Focus RS, ένα τετρακίνητο χάτσμπακ με 350 ίππους και κορυφαίες επιδόσεις. Έτσι, θέλει κάθε αγοραστής του να μπορεί να εκμεταλλευτεί στο έπακρο, αλλά και με ασφάλεια τις δυνατότητές του, για αυτό και δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους ιδιοκτήτες να παρακολουθήσουν δωρεάν μαθήματα αγωνιστικής οδήγησης!

Αυτά περιλαμβάνουν εκπαίδευση σε τάξη αλλά και πίστα και δείχνει τους τρόπους τελειοποίησης της τεχνικής του φρεναρίσματος, των αλλαγών σχέσεων και του στριψίματος. Βέβαια δίνεται μεγάλη έμφαση στα τέσσερα προγράμματα οδήγησης του αυτοκινήτου και οι ειδικοί εξηγούν τις περιστάσεις που θα χρησιμοποιείται το κάθε ένα, μαζί με το τι θα πρέπει να προσέξει κανείς. Τα μαθήματα γίνονται με Focus RS ίδια με αυτά των πελατών, όμως έχουν διαμορφωθεί κατάλληλα για χρήση σε πίστα.

Το πρόγραμμα διαρκεί μια ημέρα και τα μόνα έξοδα που θα έχει να καλύψει κάποιος είναι το ταξίδι μέχρι το Γκράντβιλ των ΗΠΑ όπου είναι και οι εγκαταστάσεις. Όποιος το επιθυμεί, θα μπορεί να περάσει και μια δεύτερη ημέρα μαθημάτων, με τη Mustang GT! Την ίδια κίνηση (με την προσφορά δωρεάν μαθημάτων αγωνιστικής οδήγησης) ακολούθησε και η Abarth πριν από λίγο καιρό και για κάποιον που αγοράσει ένα αυτοκίνητο επιδόσεων, είναι παραπάνω από απαραίτητο τόσο για τη δική του ασφάλεια, όσο και για των γύρω του!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!