Κλείνει και... αγριεύει το Fiat 124 Spider;

Πέτρος Πιτσίνης
Κλείνει και... αγριεύει το Fiat 124 Spider;
Η Ιταλική εταιρεία ίσως παρουσιάσει μια κουπέ έκδοση του 124 Spider, η οποία εκτός από την εμφάνιση θα έχει και τονισμένα σπορ στοιχεία!

Με το 124 Spider, η Fiat μπαίνει στην κατηγορία των ρόουντστερς και παρά το γεγονός ότι βασίζεται στο ιδιαίτερα επιτυχημένο Mazda MX-5, διαφοροποιείται πλήρως αισθητικά και αποκτά το δικό του κοινό.

Για να αποστασιοποιηθεί ακόμη περισσότερο από το Ιαπωνικό μοντέλο, οι Ιταλοί σκέφτονται να το λανσάρουν και σε κουπέ έκδοση, σύμφωνα με το Βρετανικό Autocar. Η «κλειστή» εκδοχή δεν αποκλείεται να έχει και έναν πιο έντονο σπορ προσανατολισμό, με ισχυρότερα σύνολα βενζίνης κάτω από το καπό που θα το βοηθήσουν να αποκτήσει αυτό το χαρακτήρα.

Λέγεται πως ο τετρακύλινδρος τούρμπο των 1.4 λίτρων που εφοδιάζει το μοντέλο και αποδίδει 140 ίππους θα είναι η βασική έκδοση, ενώ θα διατίθεται και με εκείνον του Abarth με τα 180 άλογα. Ίσως η δεύτερη επιλογή να είναι τελικά και η μόνη, με το αντίστοιχο Abarth να αποδίδει περισσότερα, όμως ακόμη τίποτα δεν είναι επιβεβαιωμένο. Σύντομα, θα έχουμε περισσότερα νέα για το «κλειστό» 124 Spider!

* Οι φωτογραφίες είναι ηλεκτρονικά επεξεργασμένες κι όχι επίσημες από τη Fiat.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!