Το Volkswagen Golf επέστρεψε στην παραγωγή

Πέτρος Πιτσίνης
Το Volkswagen Golf επέστρεψε στην παραγωγή
Το Γερμανικό μικρομεσαίο είχε σταματήσει να κατασκευάζεται κάποιες ημέρες, όταν η φίρμα αντιμετώπισε πρόβλημα με τους προμηθευτές της, ωστόσο το ζήτημα φαίνεται πως αποκαταστάθηκε.

Δύο κύριοι συνεργάτες της Volkswagen, που την προμήθευαν με πρώτες ύλες για την κατασκευή των σασμάν και με καθίσματα, σταμάτησαν να της δίνουν τα προϊόντα τους όταν υπήρξε μια διαφωνία μεταξύ αυτών και της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Τότε, η Volkswagen αναγκάστηκε να σταματήσει να παράγει το Golf για λίγα εικοσιτετράωρα, όμως ύστερα από σχεδόν 20 ώρες διαπραγματεύσεων, το πρόβλημα αποκαταστάθηκε και το δημοφιλές μοντέλο επέστρεψε στην παραγωγή.

Βέβαια, κι άλλα εργοστάσιά της αντιμετώπισαν ανάλογο ζήτημα και μείωσαν το ρυθμό παραγωγής τους, ωστόσο σε κανένα άλλο δεν διεκόπη η παραγωγή. Σύντομα θα γίνουν οι πρώτες παραλαβές και οι ρυθμοί στη γραμμή παραγωγής του Golf θα επιστρέψουν στο φυσιολογικό, όμως αυτές οι μέρες που το εργοστάσιο έμεινε αδρανές κόστισε περίπου 100 εκατομμύρια Ευρώ στη Volkswagen, σύμφωνα με τος οικονομικούς αναλυτές!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!