To ηλεκτρικό που ξεπερνάει τις Ferrari

Πέτρος Πιτσίνης
To ηλεκτρικό που ξεπερνάει τις Ferrari
Η νέα έκδοση του Tesla Model S με την μπαταρία των 100 kWh είναι πλέον γεγονός, με το μοντέλο να είναι ένα από τα γρηγορότερα αυτοκίνητα στον κόσμο σήμερα!

Σύμφωνα με την Tesla, το νέο Model S P100D με την μπαταρία των 100kWh και το Ludicrous Mode είναι το αυτοκίνητο με την καλύτερη επιτάχυνση στον κόσμο, αφού ολοκληρώνει το 0-97 χλμ./ώρα (0-60 μίλια/ώρα) σε μόλις 2,5 δευτερόλεπτα!

Το ηλεκτρικό μοντέλο εκτός από εντυπωσιακά γρήγορο έχει και την καλύτερη τιμή αυτονομίας που μπορεί να βρει κανείς στην αγορά, αφού στην πράξη μπορεί να κάνει και μεγάλα ταξίδια. Αυτή ορίζεται στα 613 χιλιόμετρα (315 μίλια), με μια μόλις φόρτιση της μπαταρίας! Οι ιδιοκτήτες του μέχρι πρότινος ισχυρότερου μοντέλου στην γκάμα του Model S, του P90D, μπορούν με 20.000 δολάρια να εφοδιάζουν το αυτοκίνητό τους με τη νέα αυτή μπαταρία που προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα.

Σύμφωνα με την Tesla, μέσα στα λεφτά αυτά περιλαμβάνεται και το κόστος ανακύκλωσης των μπαταριών. Από την άλλη, όσοι έχουν ήδη παραγγείλει το P90D και δεν το έχουν πάρει ακόμη στα χέρια τους, με 10.000 δολάρια μπορούν να αποκτήσουν το κορυφαίο. Για όσους θα πάνε πρώτη φορά σε αντιπροσωπεία της φίρμας, η τιμή απόκτησης του αυτοκινήτου παραγωγής με την καλύτερη επιτάχυνση στον κόσμο είναι 119.000€ (134.500 δολάρια). Τέλος, στο κομμάτι της εμφάνισης, δεν υπάρχουν διαφορές συγκριτικά με το γνωστό μοντέλο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!