Ενδιαφέροντα νέα για το Suzuki Swift Sport

Πέτρος Πιτσίνης
Ενδιαφέροντα νέα για το Suzuki Swift Sport
Η πιο ισχυρή έκδοση του Ιαπωνικού σουπερμίνι βγήκε στους δρόμους για τις απαραίτητες δοκιμές και πίσω από το καμουφλαρισμένο αμάξωμά του διακρίνεται ο σπορ προσανατολισμός του!

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης αυτοκινήτου του Παρισιού που θα γίνει το Φθινόπωρο, αναμένουμε πως η Suzuki θα μας παρουσιάσει το νέο Swift, όχι όμως και το Swift Sport που θα το δούμε στις αρχές του 2017.

Όπως κι αν έχει, το ισχυρότερο μοντέλο στην γκάμα έχει ήδη βγει στους δρόμους και δοκιμάζεται , με την επιθετική εμφάνισή του να μη κρύβεται ούτε πίσω από το καμουφλάζ. Οι δύο απολήξεις της εξάτμισης, οι μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα και οι μεγάλες ζάντες προϊδεάζουν ότι αυτό το Swift είναι διαφορετικό.

Κάτω από το καπό του μοντέλου θα είναι και τα μεγαλύτερα νέα, αφού όπως όλα δείχνουν, θα «αποχαιρετίσει» τον ατμοσφαιρικό τετρακύλινδρο των 1.6 λίτρων που χρησιμοποιούσε μέχρι σήμερα. Στη θέση του, θα έρθει ο νέος 1.4 BoosterJet που γνωρίσαμε στο Vitara S με 140 άλογα, ωστόσο η ιπποδύναμη ίσως αυξηθεί ελαφρώς στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Στην κεντρική φωτογραφία βλέπουμε ένα σχέδιο που είχε διαρρεύσει πριν από κάποιους μήνες, από μια παρουσίαση του αυτοκινήτου σε ντίλερς. Συνεπώς, περιμένουμε το αυτοκίνητο στην τελική του μορφή να μοιάζει αρκετά με αυτό της εικόνας, όπως αντίστοιχα συμβαίνει και με τη φωτογραφία του εσωτερικού που ακολουθεί. Ακριβώς κάτω από αυτή, βρίσκονται εικόνες από το νέο Swift Sport που εντοπίστηκε σε δημόσιο δρόμο και βρίσκεται σε φάση εξέλιξης.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!