Τουλάχιστον 740 ίπποι για τη νέα Mustang

Τουλάχιστον 740 ίπποι για τη νέα Mustang

Τουλάχιστον 740 ίππους θα έχει η νέα Mustang GT500, που θα παρουσιαστεί στα τέλη της φετινής χρονιάς ή στις αρχές του 2017.

Τουλάχιστον 740 ίπποι για τη νέα Mustang

Καθώς η Ford συνεχίζει την εξέλιξη της νέας Mustang GT500, βγαίνουν στο φως και κάποιες πληροφορίες αυτής. Οι μηχανικοί της Ford Performance σκοπεύουν να ξεπεράσουν τους 707 ίππους του SRT Hellcat και γι' αυτό ίσως να... φορέσουν έναν πεντάλιτρο V8 κινητήρα με διπλό τούρμπο.

Βέβαια, ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι για το μοτέρ που θα χρησιμοποιηθεί στο νέο μοντέλο του θρυλικού αυτοκινήτου, τη στιγμή που φέρεται ως υποψήφιος και ο V8 των 5.2 λίτρων της GT350. Πάντως, από τη Horsepower Kings, που προμηθεύει τη Ford για τις ανάγκες της Mustang, προκύπτει ότι η νέα GT500 θα έχει τουλάχιστον 740 ίππους κάτω από το καπό, που θα σημάνει μία σημαντική αύξηση σε σύγκριση με τους 662 ίποους της προηγούμενης γενιάς.

Επίσης, σε τέτοια περίπτωση θα ξεπεράσει κατά 100 ίππους τη Chevrolet Camaro ZL1, με τη Ford να προσπαθεί να κάνει πιο δυνατό το θρυλικό της αυτοκίνητο. Όσο για το πότε θα τη δούμε να αποκαλύπτεται, η νέα Mustang αναμένεται να κάνει ντεμπούτο, σύμφωνα με πληροφορίες, στα τέλη της φετινής χρονιάς ή στις αρχές του 2017.

Best of internet