Το τελευταίο Renault Megane RS ψάχνει αγοραστή

Πέτρος Πιτσίνης
Το τελευταίο Renault Megane RS ψάχνει αγοραστή
Η τρίτη γενιά του σπορ χάτσμπακ της Renault ολοκλήρωσε την παραγωγή της με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, το οποίο βρίσκεται προς πώληση σε ντίλερ στην Αγγλία!

Ένα από τα κορυφαία σπορ μικρομεσαία με κίνηση στους εμπρός τροχούς είναι για πολλούς το Renault Megane RS τρίτης γενιάς, με το Γαλλικό μοντέλο να αποσύρεται από την γκάμα, καθώς η τέταρτη είναι ήδη... καθ' οδόν.

Όμως, όποιος ενδιαφέρεται να αγοράσει το τελευταίο που κύλισε τις ρόδες του από τη γραμμή παραγωγής, μπορεί να το κάνει! Βρίσκεται στην έκθεση ενός Βρετανού ντίλερ και είναι δεξιοτίμονο, με πολλά έξτρα που κάνουν την αγορά του πιο δελεαστική.

Συγκεκριμένα, είναι ένα 275 Cup-S μοντέλο, οπότε εφοδιάζεται με τον τετρακύλινδρο τούρμπο βενζινοκινητήρα που αποδίδει 275 ίππους, ακριβώς όσους είχε και το Trophy-R που έθεσε ρεκόρ στην πίστα του Νίρμπουργκρινγκ για τα αυτοκίνητα με κίνηση στους εμπρός τροχούς, πριν το «σπάσει» το Honda Civic Type-R των 310 ίππων και ύστερα, το Volkswagen Golf Clubsport S.

Φοράει την πιο «ειδική» ανάρτηση Cup, μηχανικό μπλοκέ διαφορικό και φρένα από τη Brembo, ενώ στο αισθητικό κομμάτι, έχει μαύρες ζάντες Speedline των 19 ιντσών («ντυμένες»με Michelin Pilot Sport Cup 2) και το χαρακτηριστικό κίτρινο χρώμα τις έκδοσης, με σκούρες λεπτομέρειες ανά το αμάξωμα.

Στο εσωτερικό συναντάμε δερμάτινα μπάκετ καθίσματα της Recaro, κομμάτια με επένδυση αλκανταρα όπως το τιμόνι και ένα σύστημα πολυμέσων R-Link με οθόνη επτά ιντσών και έξτρα πληροφορίες ελέγχου του αυτοκινήτου. Η τιμή του ανέρχεται στις 37.140€ (31.930 λίρες Αγγλίας) και κρίνεται λογική καθώς δεν απέχει πολύ από την τιμή του μοντέλου την περίοδο που ήταν κανονικά προς πώληση.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!