«Έπρεπε να κρατήσουν τον Κλάρκσον στο BBC»

Πέτρος Πιτσίνης
«Έπρεπε να κρατήσουν τον Κλάρκσον στο BBC»
Ο πρώην γενικός διευθυντής του BBC, πιστεύει ότι το κανάλι θα έπρεπε να είχε κάνει προσπάθειες ώστε να μείνει ο ιδιόρρυθμος Βρετανός κι όχι να του δείξει την έξοδο.

Σε μια συνέντευξή του στη Βρετανική εφημερίδα "The Sunday Times", ο Μαρκ Τόμσον, πρώην γενικός διευθυντής του BBC, δήλωσε ότι ήταν λάθος να διώξουν τον Κλάρκσον ύστερα από το γνωστό περιστατικό.

Από την άλλη δικαιολογεί και το κανάλι και περιγράφει τον ιδιόρρυθμο Βρετανό σαν έναν «απαράδεκτο χαρακτήρα», συμπληρώνοντας ότι το να δώσεις μπουνιά σε έναν συνάδελφό σου «αναγκάζει» τον εργοδότη σου να σε απολύσει.

Ο Τόμσον συνέχισε την αναφορά του στο πρόσωπο του Κλάρκσον και τον χαρακτήρισε σαν ένα «ταλέντο εκτός ελέγχου», που όμως το BBC δεν είχε την «πολυτέλεια» να χάσει από το δυναμικό του, ειδικά μαζί με τους δύο συμπαρουσιαστές του Top Gear, Ρίτσαρντ Χάμοντ και Τζέιμς Μέι.

Αργότερα σχολίασε το νέο «ρόστερ» του σόου και αναρωτήθηκε γιατί ο Κρις Έβανς προσπάθησε να γίνει μια κακή αντιγραφή του Κλάρκσον και δεν ήταν απλώς ο εαυτός του. κάτι που του στοίχισε και στη συνέχεια παραιτήθηκε. Ο Μαρκ Τόμσον έφυγε από το BBC το 2012 και σήμερα έχει μια υψηλή θέση στους New York Times.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!