Μπορείς να γίνεις... ρεζίλι με Bugatti; (video)

Πέτρος Πιτσίνης
Μπορείς να γίνεις... ρεζίλι με Bugatti; (video)
«Ρόμπα» έγιναν οι άνθρωποι της Bugatti στο Pebble Beach της Καλιφόρνια όταν το εντυπωσιακό πρωτότυπο Vision GT έμεινε από... βενζίνη και μετά, δεν ήθελε να ανέβει στο φορτηγό!

Όταν κυκλοφορείς με μια Bugatti περιμένεις να έχεις όλα τα φώτα πάνω σου, όμως αν γίνει μια στραβή σίγουρα θα γίνεις... ρεζίλι, ακόμη και σε περιπτώσεις που κανείς δεν θα έδινε σημασία αν γινόταν με ένα «κανονικό» αυτοκίνητο.

Οι άνθρωποι της φίρμας στην έκθεση του Pebble Beach της Καλιφόρνια φάνηκαν να... τσιγκουνεύονται τη βενζίνη και όταν πήγαν να το βάλουν μπροστά για να το φορτώσουν στο φορτηγό, «έμεινε»! Έτσι, αναγκάστηκαν να γεμίσουν ένα μπιτόνι και χρησιμοποιώντας ένα χωνί, έβαλαν καύσιμο στο ρεζερβουάρ του μοντέλου!

Οι στραβές όμως, δεν σταματούν εδώ. Όταν πήγαν να φορτώσουν το αυτοκίνητο πάνω στο φορτηγό, το πρωτότυπο Vision GT έκανε σαν να μην ήθελε να φύγει αφού... δεν ανέβαινε! Η ύπαρξη τόσου κόσμου γύρω γύρω, με τα κινητά και τις κάμερες να γράφουν πιθανότατα «μπλόκαραν» τον οδηγό και εκείνος δεν θέλησε να πατήσει περισσότερο το γκάζι, ώστε να μην έχει... δράματα και γίνει viral σε όλο τον κόσμο. Έτσι, το πρόβλημα λύθηκε όταν κάποιοι βοήθησαν και σπρώχνοντας το αυτοκίνητο, ανέβηκε τελικά στο φορτηγό. Δείτε το βίντεο!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!