«Άλλα 200 εκ. λίρες για το επόμενο βήμα της Force India»

«Άλλα 200 εκ. λίρες για το επόμενο βήμα της Force India»

Ο Μπομπ Φέρνλεϊ τόνισε ότι η Force India χρειάζεται άλλα 200 εκατομμύρια λίρες για να κάνει το επόμενο βήμα στη Formula1.

«Άλλα 200 εκ. λίρες για το επόμενο βήμα της Force India»

Από το 2008, όταν μπήκε στη Formula1 αντί της Spyker, την οποία αγόρασε ο Βιτζέι Μαλία, η Force India έχει κάνει σημαντική πρόοδο και έχει καταφέρει να εδραιωθεί στα μισά της βαθμολογίας τα τελευταία χρόνια.

Γι' αυτό, φαίνεται πως είναι έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα, με τον Μπομπ Φέρνλεϊ να τονίζει ότι η ομάδα του Σίλβερστοουν χρειάζεται άλλα 200 εκατομμύρια λίρες (περίπου 231,5 εκ. ευρώ) για να το πράξει αυτό. «Στόχος είναι να είμαστε καλύτεροι των υπόλοιπων (μικρομεσαίων ομάδων). Χρειαζόμαστε άλλα 200 εκατομμύρια λίρες για να κάνουμε το επόμενο βήμα.

Η επόμενη χρονιά θα είναι συναρπαστική επειδή για πρώτη φορά θα σχεδιάζουμε όλοι μονοθέσια. Δε θα πω σε τι επίπεδο θα... παίξουμε μπάλα, αλλά σίγουρα σε μεγαλύτερο από πλευράς αεροδυναμικής. Είμαστε όλοι περιορισμένοι.

Οι μεγαλύτερες ομάδες έχουν πολύ περισσότερο αποτελεσματικές διαδικασίες, γι' αυτό έχουν ένα πλεονέκτημα. Οπότε, θα έχει ενδιαφέρον και νομίζω ότι θα υπάρξουν περισσότερες ενδιαφέρουσες ευκαιρίες την επόμενη χρονιά», είπε ο αναπληρωματικός επικεφαλής των Ινδών.

Best of internet