Ανανέωσε με Hyundai ο Σόρντο

Νίκος Τσιώκος
Ανανέωσε με Hyundai ο Σόρντο
Το συμβόλαιό του με τη Hyundai ανανέωσε ο Ντάνι Σόρντο, που θα είναι οδηγός των Νοτιοκορεατών για δύο ακόμα χρόνια.

Οδηγός της Hyundai μέχρι και το 2018 θα είναι ο Ντάνι Σόρντο. Ο Ισπανός είχε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν με τους Νοτιοκορεάτες και το ανανέωσε για δύο ακόμα χρόνια λίγο μετά τη δεύτερη θέση του στο Ράλι Γερμανίας. Ο 33χρονος βρίσκεται στην ομάδα Αλζενάου από το 2014 και έθεσε ως στόχο να πανηγυρίσει νίκες και παρουσίες στο βάθρο.

«Είχα την ευχαρίστηση να δω και να βοηθήσω αυτή τη νέα ομάδα να μεγαλώσει και να γίνει πραγματικός διεκδικητής μέσα σε λίγα χρόνια και είμαι ενθουσιασμένος που βλέπω πού μπορούμε να εξελιχθούμε στο μέλλον, ειδικά με τους νέους κανονισμούς. Στόχος μου είναι παλεύω για νίκες και βάθρα στο WRC και γνωρίζω ότι είναι ρεαλιστικός αυτός ο στόχος με αυτή την ομάδα.

Είχαμε την πιο πετυχημένη σεζόν μας το 2016, αλλά ξέρω ότι θα έρθουν πολλά περισσότερα από την επόμενη και μετά», ήταν τα λόγια του, μετά την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών. «Έχει κίνητρο και είναι συνεπής, μας βοηθάει στην εξέλιξη εντός και εκτός αγώνων.

Έχουμε μοιραστεί πολλές ευχάριστες αναμνήσεις μαζί συμπεριλαμβάνοντας το εξαιρετικό αποτέλεσμα το περασμένο τριήμερο (δεύτερος στη Γερμανία). Τώρα ανυπομονούμε για ακόμα περαιτέρω θετική πρόοδο στο μέλλον», είπε από τη μεριά του, ο επικεφαλής της Hyundai, Μισέλ Ναντάν.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!