H Alfa Romeo Giulia έγινε... Spider!

Πέτρος Πιτσίνης
H Alfa Romeo Giulia έγινε... Spider!
Ένας ανεξάρτητος σχεδιαστής μετέτρεψε μια Giulia σε ένα σπορ διθέσιο κάμπριο και βλέποντας τις φωτογραφίες, η Alfa Romeo θα πρέπει σίγουρα να το σκεφτεί!

Η Alfa Romeo Giulia είναι το μοντέλο που έχει αναλάβει την «ανάσταση» της Alfa Romeo, για αυτό και τα επόμενα αυτοκίνητα της φίρμας θα τη θυμίζουν έντονα σχεδιαστικά. Ένας ανεξάρτητος σχεδιαστής, μας παρουσιάζει το πως φαντάζεται τη νέα Spider, η οποία απουσιάζει χρόνια από την αγορά. Όπως βλέπουμε, το εμπρός μέρος έχει μεταφερθεί σχεδόν αυτούσιο και στο πίσω, μικρές αλλαγές στα φωτιστικά σώματα το διαφοροποιούν αρκετά από την τετράθυρη Giulia.

Έτσι κι αλλιώς, και η προηγούμενη γενιά του μοντέλου (μαζί με την «κλειστή» Brera) «έφερνε» πολύ στην 159, η τότε εκπρόσωπος της Alfa στην κατηγορία των μεσαίων σεντάν. Η Spider παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 1966, στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης. Σήμερα έχει μπει για λίγο στην άκρη και για την ώρα, δεν προβλέπεται η αναβίωσή της, όμως αν τα πράγματα πάνε καλά για την Alfa Romeo σίγουρα θα είναι ένα από τα αυτοκίνητα που θα επιστρέψουν στην παραγωγή.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!