«Ξεπουλάει» η Bugatti Chiron

Πέτρος Πιτσίνης
«Ξεπουλάει» η Bugatti Chiron
Σχεδόν τα μισά αυτοκίνητα από αυτά που σκοπεύει η φίρμα φτιάξει έχουν... καπαρωθεί, αφού οι νέοι τους ιδιοκτήτες ε΄χουν κάνει την παραγγελία τους και περιμένουν!

Μέσα σε λιγότερους από έξι μήνες από την παρουσίασή της, η Bugatti Chiron έχει πουλήσει τα 200 κομμάτια από τα 500 που θα φτάσει η παραγωγή της, παρά το γεγονός ότι κοστίζει σχεδόν 2,4 εκατομμύρια Ευρώ.

Βέβαια, όταν παρουσιάζεται ένα hypercar κορυφαίων προδιαγραφών σαν και τη Chiron, συνήθως «ξεπουλάει» αμέσως, μερικές φορές ακόμη και πριν παρουσιαστεί! Οι Bugatti όμως είναι μια ειδική περίπτωση, αφού εκτός από την πολύ υψηλή τιμή αγοράς, η συντήρηση και το κόστος επισκευής σε μια ενδεχόμενη ζημιά εκτοξεύουν τα έξοδα στη... στρατόσφαιρα.

Ενδεικτικά, μόνο για την παραγγελία του αυτοκινήτου θα πρέπει να δώσεις προκαταβολή 200.000€, που δεν είναι ούτε το 10% της τιμής της Bugatti όμως με αυτά, μπορείς να αγοράσεις supercars κορυφαίων κατασκευαστών όπως η Ferrari ή η Lamborghini! Οι πρώτες Chiron αναμένεται να βρουν τους νέους τους ιδιοκτήτες στο τέλος του έτους.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!