Νασρ: «Ανοιχτός και σε άλλες επιλογές»

Νασρ: «Ανοιχτός και σε άλλες επιλογές»

Ο Φελίπε Νασρ τόνισε πως προτεραιότητά του είναι να παραμείνει στη Sauber, αλλά και ότι είναι ανοιχτός σε αλλές επιλογές.

Νασρ: «Ανοιχτός και σε άλλες επιλογές»

Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το μέλλον του Φελίπε Νασρ στη Sauber, όπως είναι λογικό, αφού η ομάδα του Χίνβιλ έπρεπε πρώτα να βρει επενδυτές για να συνεχίσει και τη νέα χρονιά. Ωστόσο, με την έλευση της νέας ηγεσίας, ο Βραζιλιάνος επιθυμεί να παραμείνει και, μάλιστα, έθεσε ως προτεραιότητα τους Ελβετούς, όμως δήλωσε ανοιχτός και σε άλλες επιλογές.

«Είμαι ακόμα ανοιχτός στις επιλογές. Η Sauber είναι στη λίστα προτεραιότητας επειδή ξέρω τη σχέδια έχει η ομάδα για την επόμενη χρονιά. Έχω δει και τα σχέδια για το μονοθέσιο του 2017 και υπάρχουν πολλά που υπόσχονται ότι κάτι μπορεί γίνει. Πάντα είχε τη δυνατότητα να φτιάξει ανταγωνιστικά μονοθέσια.

Αν έχει τους σωστούς ανθρώπους και κάποια ''κλειδιά'', πιστεύω ότι μπορεί να κάνει αρκετά καλή δουλειά. Υπάρχει περισσότερη σταθερότητα από τη στιγμή που ανέλαβαν οι νέοι επενδυτές. Θεωρώ ακόμη τη Sauber ως μία πολύ ελκυστική επιλογή, αλλά είμαστε ανοιχτοί και σε άλλα πράγματα», ήταν τα λόγια του στο Autosport.

Best of internet