Φέρνλεϊ: «Τάση για ομάδα τίτλου από Πέρεζ, Χούλκενμπεργκ»

Νίκος Τσιώκος
Φέρνλεϊ: «Τάση για ομάδα τίτλου από Πέρεζ, Χούλκενμπεργκ»
Ο Μπομπ Φέρνλεϊ παραδέχτηκε ότι οι Σέρχιο Πέρεζ και Νίκο Χούλκενμπεργκ έχουν την τάση να πάνε σε ομάδα που διεκδικεί τίτλο στο μέλλον.

Δύο ταλαντούχους πιλότους έχει η Force India, όμως κανείς δεν έχει κάνει το άλμα να πάει σε ομάδα που να διεκδικεί τίτλους (πήγε ο Πέρεζ στη McLaren το 2013, όμως δεν ήταν καν στη διεκδίκηση του τίτλου). Ο λόγος για τους Σέρχιο Πέρεζ και Νίκο Χούλκενμπεργκ, οι οποίοι έχουν την τάση να πάρουν μεταγραφή σε μεγάλη ομάδα, η οποία θα τους δώσει αυτή τη δυνατότητα.

Γι' αυτό, άλλωστε, και ο «Τσέκο» είχε αρκετές συζητήσεις με τους χορηγούς του κατά τη διάρκεια του καλοκαιρινού διαλείμματος, αφού είναι ανοιχτό το μέλλον του για το 2017. Από τη μεριά του, ο Γερμανός έχει συμβόλαιο με την ομάδα του Σίλβερστοουν, όμως δεν αποκλείεται μία καλή σεζόν να φέρει και μία καλή... μετακόμιση για τον ίδιο.

«Όποτε δώσεις στον Τσέκο (Πέρεζ) μία ευκαιρία για βάθρο, θα την πάρει. Δεν μπορείς να το κρίνεις αυτό. Τα τελευταία τρία χρόνια που είναι μαζί μας η πρόοδός του είναι αξιοσημείωτη και θέλει να είναι πραγματικός διεκδικητής. Ο Νίκο (Χούλκενμπεργκ) πάντα προσφέρει μοναδικές αποδόσεις, αλλά φέτος είναι δύσκολο να απαντήσω πού χάθηκε η τύχη του.

Όμως, δεν πειράζει, ποτέ δε σκύβει το κεφάλι, συνεχίζει να παλεύει όλη την ώρα και βγάζει καλά αποτελέσματα. Ο Τσέκο τείνει, όπως και ο Νίκο, να πάει σε μία από τις ομάδες που κυνηγούν τίτλο. Είμαστε οι πρώτοι που τους το ευχόμαστε. Το μόνο που δε θέλουμε να δούμε και για τους δύο είναι να κάνουν μία λάθος κίνηση», δήλωσε στο Autosport ο αναπληρωματικός επικεφαλής της Force India.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!